Svetski trendovi u dizajnu nameštaja i kod nas
Foto: Promo

Svetski trendovi u dizajnu nameštaja i kod nas

Društvo -

Trendovi i tendencije u dizajnu nameštaja koje su postavljene na svetskim sajmovima kao što je sajam u Milanu mogu se videti i kod domaćih proizvođača. Sa ciljem da prate i osluškuju potrebe domaćih kupaca, naši proizvođači pokušavaju da inoviraju svoju ponudu i idu u korak sa postavljenim trendovima.

Luksuzni nameštaj, koji izgleda savremeno i prijatno za oko, dostupan je i na našem tržištu. Idealna prilika da se uverite u to jeste predstojeći Beogradski sajam nameštaja koji se ove godine održava od 07. do 12. novembra. Ovo je jedan od najvažnijih događaja u Jugoistočnoj Evropi, gde će se publici predstaviti veliki broj kako inostranih izlagača, tako i domaćih proizvođača nameštaja.

foto: Promo

Domaća kompanija koja donosi svetske trendove

Jedna od domaćih kompanija koja konstantno radi na inovaciji svojih proizvoda i prati svetske trendove u industriji nameštaja jeste kompanija Atlas iz Užica, tačnije Sevojna. Njihov luksuzni nameštaj je u rangu sa modelima najpoznatijih svetskih brendova, a u njihov kvalitet i unikatan dizajn možete se uveriti ukoliko ih posetite u hali 1 Begradskog sajma gde će biti izloženi njihovi modeli. Pored toga, Atlas će ove godine biti i u hali 3, gde će se predstaviti na jedan nov i potpuno drugačiji način. Najavljen je i poseban modni performans za 09.11. gde će posetioci sajma moći da pogledaju 12 modnih kreacija koje su pravljene od repromaterijala koji se koriste upravo u proizvodnji Atlasovih proizvoda. Početak performansa zakazan je za 18h.

foto: Promo

Veliki izbor najkvalitetnije kože i štofa

Atlas po uzoru na najveće svetske trendove, za tapaciranje svojih proizvoda koristi najkvalitetniju italijansku kožu (teleći boks) i najkvalitetnije štofove. Kupcima nudi veliki izbor ne samo boja, već mogućnost da biraju između štampanih koža gde je lice svuda identično do kože gde se finalna obrada radi ručno. Kada je reč o štofovima, ponuda je toliko raznovrsna da kupac može naći štof u skoro svakoj boji i teksturi koju zamisli. Upravo zbog toga su Atlasovi modeli unikatni i jedinstveni.

Pored već prepoznatljivih ugaonih garnitura, fotelja i kreveta, Atlas zahvaljujući uspešnoj saradnji sa italijanskim proizvođačem IDP Italia nastavlja da napreduje i razvija nove modele koji se takođe mogu videti ne samo na sajmu već i u njihovim prodajnim salonima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track