(VIDEO) BILI SMO NA AUTOPUTU ZBOG KOGA RATUJU ZORANA I MRKA: Procenite sami da li je ovaj put krpljen
Foto: Filip Plavčić

PUTARSKA BITKA

(VIDEO) BILI SMO NA AUTOPUTU ZBOG KOGA RATUJU ZORANA I MRKA: Procenite sami da li je ovaj put krpljen

Društvo -

Evo kako stvarno izgleda Koridor 11

Zorana Mihajlović "zaratila" je s bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem, optuživši ga da je kriv za loše odrađenu deonicu Ub-Lajkovac na Koridoru 11.

foto: Zorana Jevtić, Fonet

Kako se navodi, na toj trasi, asfaltirano je 4,5 od ukupno 12,5 kilometara, ali će morati iz početka da se radi, jer su uočena brojna oštećenja, a utvrđeno je i da su majstori ugradili glinu u osnovu autoputa. Za te radove biće potrebno oko milijardu dinara, odnosno više od osam miliona evra.

- Postoje takve pukotine i tek posle analiza pokazalo se da se cement raspao i potrebno je u dubini od četiri metra, a negde i do dubine od 11 metara ponovo raditi put na dužini od 4,5 kilometara - rekla je ona.

foto: Filip Plavčić

Potpisnik celog posla na deonici Ub-Lajkovac je bilo ministarstvo građevine i bivši ministar Mrkonjić, objašnjava Mihajlovićeva.

Tim povodom posetili smo spornu deonicu da bi se uverili kakvo je stanje na licu mesta:

Radnici građevinskog preduzeća "Planum", jednog od izvođača radova na spornoj deonici Koridora 11 od Uba do Lajkovca, u ponedeljak i utorak su počeli da ispravljaju propuste koje su napravili tokom izgradnje 12,5 kilometara puta, pa je "Planum" angažovao radnike da "šminkaju" asfalt.

Evo šta smo mi zatekli na licu mesta, a vi procenite sami da li je ovo "šminka".

Pogledajte spornu deonicu i na fotografijama.

(Kurir.rs/Espreso.co.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track