JEZIVA PORUKA KOJU JE DOBILA PRETUČENA DEVOJČICA IZ ARANĐELOVCA: Dabogda te silovali nasred ulice!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir

JEZIVA PORUKA KOJU JE DOBILA PRETUČENA DEVOJČICA IZ ARANĐELOVCA: Dabogda te silovali nasred ulice!

Društvo -

Jelena Nikolić, majka devojčice B.N. koja je pretrpela vršnjačko nasilje u Tehničkoj školi "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu, pokazala je sadržaj poruka zbog kojih je došlo do prebijanja njene ćerke, ali i poruku koju je njena ćerka dobila sa istog tog profila.

Podsećanja radi, prema rečima roditelja, B.N. je maltretirana u školi od strane učenika zbog Fejsbuk profila. Ona je navodno drugarici iz te škole dala svoju šifru kako bi joj deaktivirala profil, ali se ta šifra ubrzo proširila među drugim učenicima, da bi je nakon toga neko i promenio.

Od tog trenutka Fejsbuk preuzima neko drugi i počinje da objavljuje razne statuse, fotomontaže i šalje poruke neprikladnog sadržaja ostalim učenicima iz škole.

- Zgrozila sam se kada sam na videla poruke na Fejsbuku sa tog starog naloga koje se šalju i pišu na zidu profila na koji mi ne možemo da uđemo jer nemamo šifru. Šta se sve šalje, šta se sve piše sa tog profila, to je strašno- kaže nam Jelena Nikolić, majka devojčice, pokazujući poruke sa gnusnim sadržajem.

Na statusu koji je okačen 14. oktobra ove godine na profil koji je nekada pripadao B. Nikolić upućen je sledeći poziv: " Ja k*rva i volim u d*pe. Zainteresovani u inbox". Taj status lajkovalo je, prema rečima majke, čak devetoro učenika škole koja pohađa njihova ćerka.

Takođe, majka pretučene devojčice pokazala nam je i sadržaj poruke koju je njena ćerka dobila sa tog profila, a koji je pretećeg sadržaja. Prenosimo vam poruku u celosti:

"Kako te nije sramota da izbacuješ tuđe slike na fb, sram te bilo k*rvo mala.

Tuležanka se naložila na celo odeljenje, a ne zna da obriše slinice pa mora da ide kod pedagoga i direktora da prijavi. Sramota. Dabogda te silovali na sred ulice da ne znaš gde se nalaziš. P*čka ti materina k*rvinska…"

Podsetimo, B. Nikolić koja pohađa prvi razred Tehničke škole "Milija Nikolić" pretrpela je fizičko nasilje od strane vršnjaka u učionici škole.

(Kurir.rs/Srbija danas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Istražitelji otkrivaju: Evo zašto se staklorezac nije otarasio tela ubijenog vlasnika pekare?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track