VRŠNJAČKO NASILJE U ARANĐELOVCU: Dve nasilnice priznale krivicu
Foto: Marina Lopičić

Tukle devojčicu iz razreda

VRŠNJAČKO NASILJE U ARANĐELOVCU: Dve nasilnice priznale krivicu

Društvo -

Jelena Nikolić, majka devojčice B. N., kaže za Kurir da je njena ćerka dobro i da je više puta prošla razgovore sa stručnim licima

Maloletne učenice Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu S. V. i K. V., koje su išamarale devojčicu iz odeljenja B. N. (15), juče su saslušane u Višem sudu u Kragujevcu, dok se treća osoba koja je učestvovala u incidentu nije javila sudu.

- Tokom saslušanja, dvoje ispitanih je priznalo izvršenje krivičnog dela nasilničkog ponašanja. Sudija za maloletnike je izdao naredbu za prinudno dovođenje trećeg maloletnika uz pomoć zakonskog zastupnika na saslušanje zakazano za narednu sedmicu - rekla je Svetlana Simonović, portparol suda.

Jelena Nikolić, majka devojčice B. N., kaže za Kurir da je njena ćerka dobro i da je više puta prošla razgovore sa stručnim licima:

- Vodili smo je kod psihologa i psihijatra. Sledeći korak je da se vidi ko će ostati u odeljenju, a ko će se ispisati, jer ne želimo da naša ćerka bude i dalje s njima. Jeste da su se izvinile za nasilje, ali to jedno izvinjenje ne može da poništi ono što se desilo.

S. S. - Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track