UZBUNA U KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Medicinskoj sesti naglo pozlilo, pa hitno prebačena na infektivnu
Foto: Marina Lopičić

Zabranjene posete

UZBUNA U KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Medicinskoj sesti naglo pozlilo, pa hitno prebačena na infektivnu

Društvo -

Zaposlena u KBC u toku radnog vremena dobila temperaturu 40 i povraćala. Odmah su je odveli u Kliniku za infektivne bolesti

Zabrana poseta u KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu ostaje na snazi do daljeg, a razlog je to što je u petak jedna medicinska sestra hitno prebačena na Kliniku za infektivne i tropske bolesti, saznaje Kurir.

Direktor KBC Radisav Šćepanović ljubazno nas je zamolio da dođemo u ponedeljak kod njega u kancelariju i obećao da će nam tada sve reći.

- Posete su zabranjene iz medicinskih razloga, a na snazi su do daljeg, sve dok ovi medicinski razlozi ne prestanu - kratko je saopštio dr Šćepanović.

foto: Fonet/Nenad Đorđević

Izvor Kurira otkriva da je medicinska sestra koja je zaposlena na Internom odeljenju „Dragiše Mišovića“ zbog izuzetno lošeg zdravstvenog stanja s posla prevezena na Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

- Sestra je u toku radnog vremena dobila temperaturu 40, bila je malaksala, imala je simptome anemije i povraćala je. Sada je na Infektivnoj, gde se vrše detaljne analize. Osoblje je veoma zabrinuto, svi su pod maskama. Nije u pitanju bolnička infekcija, odnosno nije preneta od pacijenta.

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Goran Stevanović nije odgovarao na naše pozive.

M. Branković - J. Pronić - Foto: Marina Lopičić; Fonet/Nenad Đorđević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Odlazak diktatora! Mugabe smenjen sa čela stranke, vojska i ulica pojačavaju pritisak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track