STRAVA I UŽAS U MALOM MOKROM LUGU! ISPOVEST MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Moju ćerku su silovali u školi!
Foto: Shutterstock

Tinejdžersko nasilje

STRAVA I UŽAS U MALOM MOKROM LUGU! ISPOVEST MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Moju ćerku su silovali u školi!

Društvo -

M. P. kaže da su dvojica dečaka iz OŠ „Dragojlo Dudić“ u Malom Mokrom Lugu seksualno zlostavljala njeno dete D. P. (13)

Moja ćerka je priznala policiji da su je dva učenika pre dva meseca oralno silovala u blizini škole. Već duže je zlostavljaju, ona se povukla u sebe. Vodim je kod psihologa. Nadam se da to što je preživela neće ostaviti posledice za ceo život.

Ovo za Kurir uz suze priča M. P., čija ćerka D. P. (13), učenica osmog razreda OŠ „Dragojlo Dudić“ u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, skoro dve godine trpi vršnjačko nasilje, kako kaže, od dvojice vršnjaka - A. M. i L. J.

- Zvala me je u sredu oko 19.30, posle časova. Plače, jeca... Kaže: „Mama, oni su me vukli! Jedan za jednu, drugi za drugu ruku. Odvukli su me iza škole. Jedan od njih mi je rekao da hoće da mi proda drogu za 1.500 dinara. Rekla sam da meni to ne treba. Onda su me napali i rekli da moram da im ’odradim’ tih 1.500 dinara i gurnuli su mi drogu u džep.“ Sreća, naišla su neka deca, ćerka je to iskoristila i pobegla u školu - priča uznemirena majka.

foto: Marina Lopičić

D. P. se odmah požalila nastavnici, predala paketić marihuane i zamolila je da je isprati do kuće, jer su je dečaci čekali na stanici.

- Sutradan je obaveštena i policija, a pre nego što su došli u školu jedan od te dvojice dečaka pretio joj je da će joj odšrafiti glavu ukoliko nekome bude nešto rekla. Ćerka je tada prvi put policajcu priznala da su je ta dva dečaka silovala oralno pre dva meseca - jeca M. P. i dodaje:

- Nekoliko puta mi se ranije žalila na njih da su je vukli, hvatali za zadnjicu i da su pokušavali nešto, ali je uvek uspevala da im pobegne. Svaki put kada bismo pošli u školu da se žalimo, odustajala je, verovatno iz straha. Sada je prvi put priznala da se to desilo. Važno mi je da se oporavi i da bude dobro. Protiv dečaka smo podneli tužbu.

M. B. - Foto: Marina Lopičić; Shutterstock

Direktor škole

SVE SMO PRIJAVILI POLICIJI

Direktor OŠ „Dragojlo Dudić“ Đuro Kosić kaže za Kurir da je škola upućena u podnetu prijavu za drogu, ali da nemaju saznanja da su dečaci seksualno zlostavljali devojčicu:

- Odmah smo slučaj prijavili policiji, koja je ispitala decu u prisustvu roditelja. Sve nadležne službe su obaveštene, preduzeli smo potrebne korake. U ovom trenutku ne možemo da optužimo nikoga sve dok se istraga ne završi. Ispitaće se odgovornost i učenika i zaposlenih.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track