KURIR TV EKSKLUZIVNO! GDE ĆE VAM DUŠA: Pogledajte kako lopovi pljačkaju Nikolinu kuću dok se on u Nemačkoj leči od leukemije!
Foto: Printscreen/Kurir TV

sramno

KURIR TV EKSKLUZIVNO! GDE ĆE VAM DUŠA: Pogledajte kako lopovi pljačkaju Nikolinu kuću dok se on u Nemačkoj leči od leukemije!

Društvo -

I dok se Nikola Stanišić nalazi u Nemačkoj gde vodi bitku života, zajedno sa roditeljima koji pokušavaju da skupe novac kako bi on mogao da se leči od akutne limfoblastne leukemije neko je provalio u njihovu kuću i opljačkao ih.

Na snimku do kojih je došao Kurir vidi se, za sada nepoznata osoba, koja je imala pomagača, kako ulazi na njihov posed prethodno isključivši osigurače.

Poznato je da su bila dva lopova ali je na snimku snimljen samo jedan od njih.

Kako su nam rekli izvori upoznati sa celim događajem najverovatnije se radi o nekome ko dobro poznaje njihovu kuću, koja se nalazi u Perlezu, što navodi na to da se radi o osobi koja je bliska porodici Stanišić.

Podsetimo humanitarna fondacija „Budi human - Aleksandar Šapić“ prikuplja novčana sredstva za Nikolu Stanišića (23), koji se bori protiv akutne limfoblastne leukemije.

foto: Budi Human

Do sada se ovaj mladić podvrgao medicinskim tretmanima i nakon dve serije, u procesu lečenja, nisu postignuti željeni rezultati. Zbog nemogućnosti nastavka lečenja u Srbiji, dalje tretmane mora nastaviti u inostranstvu, na klinici u Nemačkoj.

Nikola je 100 odsto kandidat za transplantaciju. Nade za izlečenje su velike, ali vreme mu nije saveznik, jer je potrebna znatna količina novca koju porodica nema.

foto: Kurir

Pomozimo Nikoli! Upišimo 366 i pošaljimo SMS na 3030, uplatom na dinarski račun (160-483618-51) ili devizni račun (00-540-0002310.0, IBAN: RS35160005400002310055), kao i putem linka e-doniraj.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi incident u Skupštini Srbije! Boško Obradović gađao Martinovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track