PRIZNANJE IZ RUSIJE: Vojni sindikat Srbije časno uz svoj narod
Foto: Dragomir Ilić

PONOSNI

PRIZNANJE IZ RUSIJE: Vojni sindikat Srbije časno uz svoj narod

Društvo -

Draga braćo, vaš rad dostojan je puta slavnih predaka, istakao je Viktor Ozerov, predsednik ruskog odbora za odbranu i bezbednost u čestitki za peti rođendan VSS

Draga braćo, vaš rad dostojan je puta slavnih predaka, svetli je primer kako se služi svom narodu, navedeno je u zahvalnici koju je Vojnom sindikatu Srbije uputio Viktor Ozerov, uticajni predsednik odbora za odbranu i bezbednost Saveta federacije Rusije.

On je to učinio povodom petogodišnjice postojanja VSS i dolaska na svečanost visoke delegacije međunarodne organizacije Bojevo bratstvo iz Rusije i Unije sindikata svih bezbednosnih službi Ruske Federacije.

Prema Ozerovim rečima, saradnja sindikata bezbednosnih službi Ruske Federacije i Vojnog sindikata Srbije pravi je primer prijateljskih odnosa dveju zemalja koje treba negovati i stalno unapređivati.

Trodnevnu posetu visoke delegacije iz Moskve predvodio je Vjecislav Slava Kalinin, potpredsednik međunarodne organizacije Bojevo bratstvo, koja okuplja 35 udruženja i sindikata iz bivših zemalja SSSR, Azije i Evrope, i Aleksej Lobarev, predsednik Saveza sindikata svih bezbednosnih službi Ruske Federacije.

D. ILIĆ - Foto: Dragomir Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track