NOVOGODIŠNJI POKLONI PRI KUPOVINI NAMEŠTAJA
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJI POKLONI PRI KUPOVINI NAMEŠTAJA

Društvo -

Novogodišnji praznici unose u naše domove radost porodičnih okupljanja i iznenađivanja najbližih novogodišnjim poklonima za kojima smo već krenuli u potragu.

Tako je ovaj period, period velikih popusta, stoga ni pri kupovini nameštaja novogodišnji pokloni nisu izostali što govori primer fabrike nameštaja Atlas.

Naime, ova kompanija je za sve svoje kupce u periodu od 15.12. do 30.12. pored redovnih popusta obezbedila poklon od 15.000 rsd prilikom svake kupovine preko 150.000 rsd, omogućivši gotovo sajamske uslove i posle Sajma nameštaja. Prednost je što se promocija ne ograničava na asortimane određenih proizvođača kao što je to bio slučaj ranije, kada su se popusti odnosili na proizvode kompanije Atlas i italijanskih brendova IDP Italia, Pensarecasa.it i Stones, već se odnosi na kupovinu bilo kog komada koji nam se dopada, što uključuje rasvetu, dekoraciju, kao i mnogo toga drugog.

foto: Promo

Za one koji su manje upoznati sa ponudom fabrike nameštaja Atlas podsećamo da istu možete videti na njihovom sajtu ali i u maloprodajnim objektima u Beogradu, Čačku i Užicu na adresama navedenim na kraju teksta. U Atlas salonima mogu se videti njihove prepoznatljive sofe i ugaone garniture urađene u raznim materijalima, između ostalog kako ekološkim tako i onim pogodnim za kućne ljubimce, u kombinaciji sa drvetom i metalom, ali i prateći program za spavaće sobe, dnevne boravke i trpezarije. Takođe, tamo se može videti i veliki broj novih modela, predstavljenih premijerno na ovogodišnjem Sajmu nameštaja, ali i izuzetni proizvodi italijanskih partnera iz njihovih najnovijih kolekcija.

foto: Promo

I za kraj, ne zaboravite, ovo je period poklanjanja, ušuškane tople atmosfere sa najbližima ali i stvaranja novih uspomena i ostavljanja starih u godini iza nas. Možda će baš novi komad nameštaja označiti novi početak i omogućiti stvaranje novih lepih uspomena u narednim godinama, uz prave novogodišnje odluke koje donesete.

foto: Promo

Salon nameštaja Beograd- Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987 Salon nameštaja Čačak- Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566 Salon nameštaja Užice- Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track