Sunoko obezbedio igračke za mališane u predškolskoj ustanovi Vlada Obradović Kameni u Pećincima
Foto: PR

Sunoko obezbedio igračke za mališane u predškolskoj ustanovi Vlada Obradović Kameni u Pećincima

Društvo -

Kompanija Sunoko, članica MK Group, u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti, obezbedila je igračke u vrednosti od 500 hiljada dinara za mališane PU Vlada Obradović Kameni u Pećincima.

"Nadamo se da ćemo ovom donacijom uspeti da obezbedimo da boravak mališana u vrtiću bude kvalitetniji, a svesni smo koliko je igra važna za pravilan razvoj dece. Naša kompanija se uvek rado odaziva kada su u pitanju najmlađi sugrađani i drago nam je što i u ovim teškim vremenima možemo da pomognemo predškolskoj ustanovi Vlada Obradović Kameni u Pećincima", izjavio je Ljubiša Radenković, direktor kompanije Sunoko.

„Veoma smo srećni što je kompanija Sunoko izašla u susret našoj molbi za obezbeđivanje igračaka neophodnih za kvalitetan rad sa najmlađima. Ovom prilikom želim da se zahvalim Sunoku za ovaj lep gest“, izjavila je Svetlana Popović, direktor PU Vlada Obradović Kameni u Pećincima.

Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, kompanija Sunoko je još jednom, svojim primerom, pokazala da je neophodno brinuti i pomagati zajednici i da su pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track