KURIR U ODŽACIMA U POTRAZI ZA SREĆNIM DOBITNIKOM 4,3 MILIONA EVRA: Meštani se pitaju ko je ubo sedmicu na lotu!
Foto: Dragana Udovičić

Srećnik još nepoznat

KURIR U ODŽACIMA U POTRAZI ZA SREĆNIM DOBITNIKOM 4,3 MILIONA EVRA: Meštani se pitaju ko je ubo sedmicu na lotu!

Društvo -

ODŽACI - Dugoočekivana sedmica na lotu izvučena je u petak uveče, a rekordna suma od 524.691.140 dinara otišla je u Odžake.

foto: Dragana Udovičić

Ekipa Kurira danas se zaputila u ovo mesto da potraži srećnog dobitnika, a kako smo se uverili - meštani svašta nagađaju. Od sinoć se u Odžacima samo o sedmici na lotu priča, pominju se neka imena, ali niko nije siguran ko je zapravo napunio džepove.

POLA MILIJARDE ODE U ODŽAKE! Izvučena rekordna loto sedmica!

Radnica trafike gde je navodno uplaćen dobitni listić za Kurir sa osmehom kaže da bi joj bilo veoma drago da je baš ona donela sreću dobitniku.

foto: Dado Đilas

"Nama se još niko nije zvanično obratio, niti je dobitnik dolazio. Bilo bi nam drago da je baš kod nas uplaćen taj listić. Ne mogu da se setim ko bi to mogao biti, ovih dana je bilo mnogo uplata. Čak ni lika ne mogu da se setim, zaista je bilo dosta uplata. Ovde većinom uplacuju starije osobe, ali kako je porasla premija, pojavili su se i neki novi igrači. Svašta se od jutros nagađa, razna imena. Ne bih znala da li će me dobitnik častiti, uglavnom kad dobiju neku veću sumu časte simbolično, u vidu nekih poklona, čokolada ili kafa. Eto nek dovede muziku", kaže raspoložena prodavačica M.S. koja je donela sreću dobitniku loto premije.

foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, u petak 22. decembra je izvučena rekordna loto sedmica. Suma od 524.691.140 dinara, što je nešto više od 4,3 miliona evra, otišla je u Odžake, a srećni dobitnik je na listiću zaokružio brojeve 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31.

(Kurir.rs/M.Branković/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJORIGINALNIJI MATEMATIČKI ODGOVOR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track