(FOTO) DIREKTOR ŠOKIRAO NA FEJSBUKU: Postavio sramotan oglas, a tek kako je pokušao da se opravda!
Foto: profiemdia

POSLE SE VADIO

(FOTO) DIREKTOR ŠOKIRAO NA FEJSBUKU: Postavio sramotan oglas, a tek kako je pokušao da se opravda!

Društvo -

Direktor Elektrodistribucije u Knjaževcu Predrag Stojanović postavio je na društvenim mrežama fotografiju koja je izazvala burne reakcije, posle koje je obrisao.

Naime, Stojanović je objavio neprikladnu fotografiju muškarca i žene, uz koju je napisao "Raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini".

Sadržina ''oglasa'' i fotografija koja ga prati, bili su povod za reakciju Ženske odborničke mreže u Knjaževcu.

-Ženska odbornička mreža Skupštine opštine Knjaževac najoštrije osuđuje seksističke objave direktora Elektrodistibucije Knjaževac Predraga Stojanovića na društvenoj mreži Fejsbuk – navodi se u saopštenju Ženske odborničke grupe u Knjaževcu.

- U svojim objavama direktor Stojanović otvoreno vređa sve žene, navodeći "uslove za zapošljavanje" u ovoj firmi, uz krajnje ponižavajuću fotografiju. Ženska odbornička mreža zahteva hitnu i odgovarajuću reakciju nadležnih u ovom preduzeću, kao i javno izvinjenje pomenutog direktora - navodi se.

foto: Facebook

Stojanović je, nakon toga, uputio javno izvinjenje, uz obrazloženje da je u pitanju šala, koja je, kako je objasnio, bila namenjena samo njegovim prijateljima na Fejsbuku.

"Ovim putem želim da se izvinim Ženskoj odborničkoj mreži Skupštine opštine Knjaževac i svim drugim ženama. Žao mi je što je pogrešno protumačena šala objavljena na mom ličnom fejsbuk profilu, koja je inače bila namenjena samo mojim prijateljima i to uglavnom zaposlenim u Elektroprivredi. Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja predpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima, a da je nisu svi protumacili kao seksističku, kako je vi nazivate u saopštenju, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica. Svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i “oglas” šala", istakao je Stojanović.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! NOVI OBRAČUN „KALJARSKOG“ I „KAVAČKOG“ KLANA U BEOGRADU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track