SATIRIČNA PRIČA KOJA JE NASMEJALA REGION: Muž i žena zaboravili raskititi jelku na Sveta tri kralja pa postali Srbi!
Foto: Profimedia

SATIRIČNA PRIČA KOJA JE NASMEJALA REGION: Muž i žena zaboravili raskititi jelku na Sveta tri kralja pa postali Srbi!

Društvo -

Priča satiričnog karaktera o kojoj bruji region nasmejala je sve! Naime, reč je o tekstu pod nazivom "TRAGEDIJA KOD DRNIŠA: Muž i žena zaboravili raskititi jelku na Sveta tri kralja pa postali Srbi", a uspeo je da nasmeje i Srbe i Hrvate.

"Za sada možemo samo potvrditi da je troje mještana S.M (54), I.M. (45) i L.M (22) postalo Srbima nakon što su jelku zaboravili raskititi na blagdan Sveta tri kralja i tako dočekali pravoslavni Badnjak i Božić“, počinje tekst.

Kako se dalje navodi, reč je o "dosad uzornoj katoličkoj i HDZ-ovskoj porodici Mišić, a o detaljima nesretnog slučaja može se samo nagađati.

Policiji je sve prijavila komšinica koja je želila ostati anonimna jer, kaže, ne želi imati posla sa Srbima".

foto: Beta/Miloš Miškov

"Išla sam baciti svoju jelku i poviriti šta radi komšinica pošto je nisam videla na jutarnjoj, podnevnoj ni popodnevnoj misi. Kada sam se približila kući čula sam kako pričaju nešto o tome kako svako ima pravo na svoj izbor i kako je u redu što neki na prošlim izborima nisu glasali za HDZ. Nisam tome pridavala veliku važnost, Siniša, znate, popije pa priča gluposti, a i poznat je kao šaljivac. Ipak, kada sam ušla u kuću i videla jelku ostala sam šokirana. Na televiziji je upravo bio Milanović, a nitko od ukućana nije mu psovao partizanske pretke. Onda sam pobegla glavom bez obzira“, navode izjavu šokirane komšinice.

Oni dalje navode da je komšinica se pribrala, pozaval sveštenika i policiju, ali je "već bilo kasno".

(Kurir.rs/sprdex.net)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MASOVNA PUCNJAVA: Ovako Srbi slave Božić u Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track