SMENJEN ROVČANIN: Novi direktor Kontrole letenja  Predrag Jovanović
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

vlada ga razrešila

SMENJEN ROVČANIN: Novi direktor Kontrole letenja Predrag Jovanović

Društvo -

BEOGRAD - Vlada Srbije je danas razrešila direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Radojicu Rovčanina, a novi direktor biće Predrag Jovanović, rečeno u Vladi Srbije.

Vlada je predložila SMATS-i Predraga Jovanovića za novog direktora. Jovanović je radio u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Podsetimo, Rovčanin je na ovo mesto došao početkom 2014. godine. Rođen je 29. maja 1953. godine, završio je Pravni fakultet u Beogradu.

Radio je u JAT-u 25 godina na poslovima kontrolora saobraćaja, u tehničkoj delatnosti, sektoru prodaje, kao zamenik direktora domaćeg saobraćaja a zatim i kao direktor.

Rovčanin je bio i direktor za tržište, direktor regionalnog saobraćaja i savetnik generalnog direktora za komercijalne poslove, a pre nego što je došao ne mesto direktora Kontrole letenja, radio je u Agencije za bezbednost saobraćaja, gde je bio na funkciji načelnika Odeljenja za opšte i pravne poslove i zamenik direktora.

(Kurir.rs/Agencije/Foto: Tanjug/Filip Krainčanić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PSIHIJATRI REŠETALI ZORANA MARJANOVIĆA! Evo kako je odgovarao na njihova pitanja i šta misli o Jeleninom ubistvu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track