PREMINUO ČAČANIN KOJI SE VRATIO IZ MRTVIH: Predrag (75) počeo da se oporavlja, ali nije izdržao
Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

Stanje mu se naglo pogoršalo

PREMINUO ČAČANIN KOJI SE VRATIO IZ MRTVIH: Predrag (75) počeo da se oporavlja, ali nije izdržao

Društvo -

Predrag Gostiljac (75), poljoprivredni penzioner iz Lipnice u blizini Čačka, koji umalo da živ bude sahranjen u četvrtak, danas je preminuo uprkos naporima lekara da poboljšaju njegovo zdravstveno stanje.

foto: Kurir

U poseti su mu juče bili ćerka i sin, ali on je bio veoma loše, da bi danas oko 9.30 časova izgubio bitku za život.

Priča objavljena u Kuriru o Gostiljcu kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on posle nekog vremena vaskrsnuo, šokirala je građane Srbije. Situaciju kroz koju je prošao ljudi su komentarisali s ljutnjom, ogorčeni na propust lekara, a čovek koji umalo nije živ sahranjen i kojeg su familija i prijatelji već počeli da oplakuju smešten je potom u čačansku bolnicu.

O OVOM ČAČANINU BRUJI CELA SRBIJA: Deda ustao iz mrtvih, pa hteo da se poveri ćerki! Iz sobe pobegli svi osim kuma!

U čačanskoj bolnici je rečeno da je na odeljenje primljen kao dijabetičar, da se njegovo zdravstveno stanje pratilo, ali nikakve prognoze niti druge komentare nisu želeli da daju. Iz Doma zdravlja, u okviru kojeg funkcioniše Služba hitne pomoći, ponovo se nisu oglašavali povodom grubog propusta svog lekara koji je porodici izdao smrtovnicu, a kada je Gostiljac „oživeo“, tražio je da mu je vrate.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, zet Saša je pričajući o ovom slučaju rekao da je Predragov prvi komšija i kum Tomo Milutinović primetio da se „mrtvacu“ pomera najpre stomak, a zatim i prst.

Kume, nisam najbolje

"Gotovo svi su pobegli iz sobe u kojoj je ležao „pokojnik“, ali kum je bio priseban i odmah su ponovo pozvali Hitnu pomoć. Kum ga je pitao: „Predo, kako si?“, a on mu je s kreveta odgovorio: „Nije baš najbolje, ali dobro sam“.

(Kurir.rs/Denis Čeković/Foto: Privatna arhiva, Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VRATIO SE SA ONOG SVETA I POČEO DA KOMUNICIRA! Evo kako sada izgleda Čačanin koji je ustao iz mrtvih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja