EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Glogovac ne da bolesti da ga slomi!
Foto: Marija Dejanović

Poznati glumac živi kao i ranije

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Glogovac ne da bolesti da ga slomi!

Društvo -

Otkako su mu lekari ustanovili da je teško bolestan, u životu Nebojše Glogovca skoro da se ništa nije promenilo.

Slavni glumac hrabro se bori i svakodnevno odlazi na terapije koje su mu specijalisti onkologije i pulmologije odredili. U to se uverila i ekipa Kurira, koja je Glogovca srela juče ispred zgrade u kojoj živi. On je oko 15.30 izašao iz stana na Dorćolu sa jednim prijateljem i bio je nasmejan. Kratko su se zadržali u razgovoru, potom su se izljubili, a onda je Nebojša seo u svoj automobil i odvezao se u pravcu centra grada. Osim što je smršao i ima skroz kratku kosu, nema drugih drastičnih promena u njegovom izgledu. Njegove komšije su nam rekle da ga redovno viđaju i da zasad dobro podnosi bolest.

foto: Marija Dejanović, Printscreen Kurir TV

- Videla sam ga danas ispred zgrade, a tek juče sam iz medija saznala da je bolestan. Po njemu nikad ne bih zaključila da je u takvom stanju - rekla nam je radnica kafića koji se nalazi u blizini glumčeve zgrade, dok nam je jedan od komšija potvrdio da Glogovac svakodnevno odlazi na terapije.

- U ponedeljak sam ga sreo, jedan muškarac ga je dovezao do ulaza u zgradu. On se držao za stomak i jedva se kretao. Pomislio sam da ga je savladao umor ili da se napio. Tek sam danas čuo da se razboleo. Šteta, tako mlad čovek i odličan glumac - kaže komšija.

I radnica „Gradskog zelenila“ kaže da se iznenadila kada je čula da je Glogovac bolestan.

foto: Printscreen Kurir TV, Marija Dejanović

- Često ga viđam u parku u blizini zgrade u kojoj mu žive bivša žena i sinovi. Srela sam ga u petak ili subotu. Šetao je psa i sasvim mi je normalno delovao - rekla nam je radnica „Gradskog zelenila“.

Podsetimo, pre desetak dana Glogovcu je ustanovljena ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane. Prema saznanjima Kurira, glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica.

Poverenje srpskim doktorima… Lečenje ipak nastavio u Beogradu

BIO NA PREGLEDIMA U NEMAČKOJ

Srpska glumačka zvezda početkom januara boravio je u Nemačkoj, gde je u jednoj tamošnjoj bolnici bio na detaljnim pregledima i snimanjima, objavili su juče portali. Nakon konsultacija s doktorima, odlučio je da terapiju ipak prima u Beogradu.

- Nebojši se zdravstveno stanje naglo pogoršalo pred Novu godinu, a po savetu prijatelja i lekara, otišao je i u Nemačku po pomoć. Po povratku u Srbiju, krajem prošle nedelje, primljen je na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu, odakle je pre neki dan izašao. Najbolji tim lekara posvećen je Glogovcu, čine se svi napori kako bi njegovo zdravstveno stanje bilo poboljšano - navodi izvor blizak Glogovcu.

foto: Nebojša Mandić

Lidija Vukićević

POMOLIMO SE BOGU ZA NEBOJŠU

Prva Nebojšina uloga bila je u hit seriji „Bolji život“, u kojoj je jednu od glavnih rola igrala Lidija Vukićević. Poznata glumica teško je podnela vest da je njen kolega ozbiljno bolestan.

- Nemam reči, užas. Nebojša je divan čovek, mnogo toga je uradio za domaću kinematografiju. Malopre sam od kolega na snimanju čula da je teško bolestan i verujte mi da sam u šoku. Pomolimo se Bogu za njegovo zdravlje.

foto: Kurir

Kurir / M. DEJANOVIĆ - I. ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track