NEUTEŠNI

(KURIR TV) U KOJE NEBO DA GLEDAM, KUME: Jecaji Nebojšinih kolega s klase SLAMA SRCA! SUZE I BOL!

Društvo -

Na komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu, koji je preminuo 9. februara u 49. godini posle teške bolesti, na binu u JDP izašli su njegove kolege sa klase. Neutešni, skrhkani bolom prva se oprostila od Glogovca Nataša Ninković.

"Na klasi se nije postovljalo pitanje da li si ti taj, najveći. Bilo je pitanje dokle Ćeš odleteti. Dotakao si nebesa god da si radio. Očkivali smo to od tebe, ali nismo očekivali da će biti ovako kratko, druže naš. Kad pomislimo šta si nam ostavio u amanet, nemerljivo je. Ali kad pomislimo na to koliko si nas zagrljaja, osmeha i tvog društva lišio, imamo pravo da kažemo, prerano je, nije fer, druže moj.

foto: Mona Cukić

Pokazao si nam kako da budemo oštri, svoji, pravedni. Svašta bismo još rekli, ali nas upozorava tvoja mera ukusa. Držim se dobro, vidi me, preko bi me pogledao i rekao: Možes ti to bolje, Nale. Putuj, vojvodo, naš! Znaš, Glogi, možda je svet lep i šaren, ali naša pesma neće biti ista. Volimo te", jecajući oprostila se Nataša Ninković od Glogovca.

Nebojšin kum Vojin Ćetković od tuge i bola bio je veoma kratak.

"Kume moj, stari moj, sve mi nedostaje. Dobri moj, u koje nebo da gledam. S kim da delim kome da kažem. Sam si, sam, sam, kume moj", oprostio se od kuma Ćetković.

Kurir.rs/M.C/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track