Vlasnik čak 20 Lavova iz Kana dolazi na Digital Takeover konferenciju u Zagrebu
Foto: DT, Promo

Vlasnik čak 20 Lavova iz Kana dolazi na Digital Takeover konferenciju u Zagrebu

Društvo -

Peter Corbett prvi je predavač čije će bogato i zanimljivo iskustvo privući veliko zanimanje učesnika ovogodišnjeg Digital Takeovera koji će se održati 13. marta u Zagrebu

Za Corbetta bez sumnje možemo reći da je inspirativan lider bogatog iskustva koji uspešno povezuje veliku i kreativnu tehnološku zajednicu. Osnivač je iStrategyLabsa, digitalne agencije koja razvija rešenja za najrazličitije izazove klijenata. Njegovi radovi osvajili su brojne nagrade i priznanja, a među njima čak 20 Lavova iz Kana. BizBash ga je 2015. proglasio najinovativnijom osobom za evente, a tri puta je proglašavan i najuticajnijom osobom mlađom od 40 godina iz Washingtona.

U svojoj karijeri sarađivao je s vodećim svetskim brendovima i osmislio globalne kampanje za General Electric, Facebook, Google, Disney, Audi, Coca-Cola, Ford, Intel, Microsoft i druge. Savetuje stotine tehnoloških firmi i startupova širom sveta.

Svojim predavanjem na konferenciji Digital Takeover odvešće vas na čarobno putovanje kroz nove mogućnosti kako za proizvođače i programere, tako i za preduzetnike i stručnjake za marketing.

foto: Davor Puklavec

Digital Takeover otkriva kako se nositi sa inovacijama

Digital Takeover je inovativna platforma najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda 24sata, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. Platforma je pokrenuta 2015. i za kratko vreme postala je centralno mesto za digitalnu komunikaciju najuticajnijih decision makera na hrvatskom tržištu. Ideju digitalne transformacije i poruku važnosti ulaganja u digitalno oglašavanje prenosili smo kroz desetak evenata, predavanja i radionica, koji su okupili više od 1500 učesnika. Digital Takeover u ovoj godini ima nameru da osnaži tržište kako bi savladali izazove u svetu neprestane disrupcije, inovacije i transformacije.

U prodaji su early bird ulaznice

Na vreme osigurajte svoje mesto i budite deo druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. marta 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini, a ponuda važi do 14. februara 2018.

Uskoro otkrivamo ostale predavače i paneliste kao i bogat i raznovrstan program. Sve novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

foto: Goran Stanzl

O organizatoru

24sata.hr svaki dan poseti oko 2 miliona ljudi kao i 2 od 3 internetska korisnika u Hrvatskoj (izvor: GemiusRating, Facebook 2017/11). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 68 svetskih priznanja u globalnoj konkurenciji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, Superbrands, World Editors Forum, Quadal, Best Buy Award, Readers Digest i dr.

Early Bird traje do 14. februara

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja