BIO JE OSUĐEN BRZINOM MUNJE: Potresan govor Svetozara Cvetkovića i MINUT ĆUTANJA za Glogovca posle sahrane! MUK U POZORIŠTU
Foto: Aleksandar Jovanović, Dragana Udovičić

MINUT ĆUTANJA

BIO JE OSUĐEN BRZINOM MUNJE: Potresan govor Svetozara Cvetkovića i MINUT ĆUTANJA za Glogovca posle sahrane! MUK U POZORIŠTU

Društvo -

Smrt glumca Nebojše Glogovca duboko je potresla celu Srbiju i region, a naročito glumački svet.

Na sinoćnoj predstavi kompletna glumačka postava predstave "Pijani" koja se igra u Ateljeu 212, pred početak komada, izašla je na scenu kako bi odala poštu voljenom kolegi i prijatelju.

foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić, Marina Lopičić

"Danas je u Beogradu posle podne sahranjen naš kolega i prijatelj, jedan od glumaca sa ovih prostora, čovek koji je plenio... Neizbrisiv trag je ostavio iza sebe, u godinama u kojima ne zaslužuje da ode. Mi smo svi, bez obzira kojem pozorištu pripadali na neki način šokirani. Brzinom munje je bio osuđen... - samo je deo govora koji je pred početak predstave održao glumac Svetozar Cvetković.

Nakon potresnog govora, Cvetković je pozvao sve prisutne da ustanu i minutom ćutanja odaju počast Nebojši Glogovcu, što je cela sala i učinila.

Kurir.rs/Telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) U KOJE NEBO DA GLEDAM, KUME: Vapaji Nebojšinih kolega sa klase otopile bi i NAJTVRĐA SRCA! JECAJI, SUZE I BOL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track