IZVINITE ŠTO SAM PREŽIVEO! Jedni plaču nad njegovom sudbinom, drugi ga nazivaju lažovom i prevarantom! OVAKO IM JE ON ODGOVORIO
Foto: Printscreen Facebook/twitter

srbija se ne smiruje posle milanove ispovesti

IZVINITE ŠTO SAM PREŽIVEO! Jedni plaču nad njegovom sudbinom, drugi ga nazivaju lažovom i prevarantom! OVAKO IM JE ON ODGOVORIO

Društvo -

Dan posle gostovanja Milana Jevđića u emisiji "Život priča" u kojoj je ovaj student medicine ispričao svoju tešku životnu priču društvene mreže i internet portali su se usijali od komentara.

Internet javnost je podeljena, i dok jedni upućuju reči podrške i saosećaju sa Milanom, drugi su njegovu ispovest dočekali na nož, nazivaju ga lažovom koji ne oskudeva ni u čemu i koji na ovaj način "prodaje" svoju tužnu priču.

I na njegovom fejsbuk profilu nižu se negativni komentari ispod fotografija na kojima se vidi Milan kako uživa u putovanjima po ekskluzivnim evropskim destinacijama.

Voditeljka Tatjana Vojtehovski je podelila Milanov fejsbuk status u kojem se on obraća svima koji ga nazivaju lažovom i izvinjava se onima koji ga mrze jer je nakon što je uspeo da preživi, počeo i da živi.

Podsetimo, Milan je student pete godine medicine. Nikada nije pao nijedan ispit iako, kako kaže, živi u uslovima nedostojnim čoveka, sam, na periferiji grada, u memljivom stanu i bez novca za hranu i knjige. Ostavljen od roditelja još kao beba, prvo čega se seća iz detinjstva je brutalno prebijanje od strane očuha posle čega je sam odlučio da se odseli kod bake.

Kako kaže, roditelji ga nikada nisu želeli. Majku je sretao na ulici u selu Severovo i ona bi mu samo mahnula. Zbog toga prema njoj nikada nije mogao da oseti ljubav. Deda mu je ubrzo umro i ostao je sam sa bakom. Baka je živela do Milanove 16. godine, kada je umirla od raka. Dečakovi ujaci prisvojili su svu imovinu i Milan je ostao bez ičega.

Želja da postane neko i nešto bila je jača od svih nedaća i to je ono što ga je teralo da izdrži i nastavi da se bori. Radio je i po nekoliko poslova, trpeo gladan, šetao ulicama da bi što manje vremena provodio u prašnjavom stanu na periferiji, pomišljao na samoubistvo i molio boga da se ne probudi. Ali bio je jači od svega, imao je cilj i sada je na korak od njegovog ostvarenja. Još malo pa će postati doktor. Kako je završio srednju školu pročitajte u ispovesti za Kurir od pre pet godina

CELU POTRESNU ISPOVEST MILANA JEVĐIĆA PROČITAJTE OVDE

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) POLICAJKA "PALA" ZBOG UZIMANJA MITA! Tražila i do 500 evra za nezakonite radnje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track