Čanak: Starlete su kurve!  Stanija: Svinju je teško učiti da peva!

Ekspert

Čanak: Starlete su kurve! Stanija: Svinju je teško učiti da peva!

Društvo -
Lider LSV na TV Pink opleo po sponzorušama i starletama, govorio o svojim ljubavnim avanturama i zašto bije ljude

BEOGRAD - Opušten.Lider LSV i bivši poslanik Nenad Čanak u emisiji „Ami Dži šou“ na TV Pink je prvi put posle incidenta u kom je pretukao Pavla Lešanovića govorio o tom događaju.- Imao sam nesporazum u jednom lokalu koji se završio na staromodan način. Ja kod tih staromodnih načina ne volim da budem oštećena strana - ispričao je Čanak i dodao:- Zar svaki dripac može da te maltretira i kinji, a ti, zato što si poslanik, treba da ćutiš. Čovek koji ne odreaguje onako kako sam ja nije čovek - rekao je Čanak i objasnio da se nikada ne bi pozvao na imunitet, a zatim ispričao jednu anegdotu.- Neki čovek je za vreme Miloševića pljuvao po nama i kad se promenila vlast u Novom Sadu, on je dobio nagradu Grada. I, mene pozvali da me pitaju šta mislim o tome, a ja nešto bio loše volje, pa rekao da mislim da je to sramota! I tuži me čovek za nanet duševni bol. I osude me da mu plaćam neke ogromne pare. Mesečno sam mu plaćao koliko sam i alimentaciju plaćao. Ja kažem, pa ljudi, bivšu ženu sam bar voleo. Ako ja kao poslanik ne mogu da se pozovem na imunitet za izgovorenu reč, šta će mi?! - upitao je Čanak i dodao da mu je advokat rekao da je bolje da je nekome ruku slomio.- Probam ja i tako. I ispadoh batinaš. Čemu onda služi imunitet?! Znam za slučajeve da su neki poslanici tvrdili da im sada kondomi ne trebaju, pošto imaju imunitet - zaključio je predsednik LSV.Čanak je u svom stilu prokomentarisao i starlete: - To je reč koju su izmislili jer je prostitutka dugo, a kurva prosto. Pa, da nađu neku zamenu.Upitan da li ima neostvarenih želja, Čanak je rekao da nema. Kaže, uvek je želeo da ima sina i ta želja mu se ostvarila.- Istina, hteo sam da imam i ćerku, pa pošto nemam, moram da se družim s tuđim ćerkama - rekao je na kraju Čanak.

Stanija
Stanija

Stanija: Neću da učim svinju kako da peva!Starleta Stanija Dobrojević kaže da je sramota da se jedan političar tako blamira umesto da se informiše šta znači reč starleta.- Je li nekad čuo za Merilin Monro ili Kim Kardašijan? Takvim političarima bi bilo bolje da se bore za svoju državu. Neupućenima sam pokušala da objasnim značenje reči starleta, ali to je kao što Antonio Demelo kaže: „Učiš svinju da peva, ti se nerviraš, a ona nikad da nauči da peva“ - kaže ona.

Čanak o...... MiškovićuNa jednom prijemu rekao sam mu: O, druže Miškoviću, još ste na slobodi?! Pa, nije više. Kako neko misli u tranzicionoj zemlji da bude bogat, a da bude na slobodi?... DinkićuNe znam kakav je muzičar, nikad ga nisam slušao. Ne znam ni kakav je ekonomista, nikad ga nisam slušao.... VučićuO njemu sam uvek imao dobro mišljenje, samo mi je bilo žao što smo na različitim stranama.... go-go igračicamaDevojčice koje imaju utilitarni odnos prema sluzokožama u cilju materijalne nadoknade.... horoskopuKad me pitaju šta sam u horoskopskom znaku, ja kažem direktor. Podznak predsednik.... muškarcimaMuškarci se dele na dve grupe: jedni su oni što pišaju dok se tuširaju, drugi su oni što lažu.... skupštiniSvakoga ko gleda Skupštinu treba hitno hospitalizovati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track