Adria Media Group na  '''Business Quality Academy”
Foto: Promo

DRUŠTVO

Adria Media Group na '''Business Quality Academy”

Društvo -

Adria Media Group predstavila se studentima Beogradskog univerziteta u okviru ''Business Quality Academy'', događaja čiji je cilj upoznavanje akademaca o načinu rada, mogućnostima prakse i zapošljavanja u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

Predstavnici Adria Media Group prezentovali su studentima profil i način rada najveće medijske kuće na Balkanu, kao i postojeće programe prakse i zapošljavanja u AMG. Najveće interesovanje beogradski akademci pokazali su za praksu u okviru nekih od 26˛web redakcija izdanja Adria Media Grupe.

"Business Quality Academy” po prvi put je održan na Fakultetu organizacionih nauka, 5. i 6. decembra. Prvog dana održana je panel diskusija u kojoj su učestvovali predstavnici državnih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja kompanija učesnica Akademije o popularnim temama iz oblasti biznisa. Drugog dana kompanije učesnice održale su radionice, a zatim i predstavile svoje programe praksi .

Na svečanom zatvaranju projekta, u okviru takozvanog Business Café-a predstavljeno je nekoliko različitih preduzetničkih priča, a kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije - sertifikati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track