AFERA SEKS-SNIMCI: Političari iz regiona orgijali sa srpskim pevačicama!
Foto: Shutterstock

Istraga elitne prostitucije odvela do najmoćnijih ljudi na Balkanu

AFERA SEKS-SNIMCI: Političari iz regiona orgijali sa srpskim pevačicama!

Društvo -
Top-usluga: Na spisku VIP klijenata beogradskih dama iz šou-biznisa našla se imena političara iz bivše Jugoslavije. Jedan državnik poslao privatni avion po voditeljku iz Srbije

BEOGRAD - Elitne prostitutke iz Srbije, među kojima su mahom pevačice i voditeljke, usluge su pružale ne samo srpskim političarima već i njihovim kolegama iz zemalja u regionu, otkriva Kurir!Sagovornik našeg lista kaže da operativni podaci kojima raspolažu policija i obaveštajne službe ukazuju da srpske pevačice i voditeljke koje su već duboko u prostituciji na spisku klijenata, osim srpskih političara, imaju i visokopozicionirane državne funkcionere iz nekoliko zemalja koje se graniče sa Srbijom.Prostitucija bez granica- Prostitucija ne zna za granice, a ljubav prema zgodnim mladim ženama svakako je zajednička političarima u regionu. Evo, recimo, jedna srpska voditeljka nedavno je provela noć s jednim visokim funkcionerom iz zemlje u okruženju. Dama je zaradila 2.000 evra, a političar je po nju u Beograd poslao privatan avion. Isti čovek već godinama održava intimne odnose i s jednom srpskom pevačicom, a dešavalo se i da svoje družbenice preporuči kolegama iz politike i biznisa s prostora Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore... Naravno, gotovo svi političari koji plaćaju seksualne usluge elitnim prostitutkama u javnosti se izdaju za poštene porodične ljude - otkriva naš izvor iz istrage. On kaže da cenu od nekoliko hiljada evra za noć poznate dame, osim izvajanim telom, pravdaju poniznim ispunjavanjem svih seksualnih želja i fantazija političara.Ucene, moć i uticajLjiljana Raičević, aktivistkinja za ljudska prava koja je javnosti postala poznata kad je početkom 2000. godine otkrila lanac prostitucije u Crnoj Gori, kaže za Kurir da je naša saznanja uopšte ne iznenađuju.- Činjenica je da elitna prostitucija postoji i u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj i da se obrće ogroman novac. Ali to je prostitucija, bilo da su u pitanju voditeljke ili pevačice. I one mogu biti ucenjene jer znaju mnogo. Nažalost, veoma je teško doći do materijalnih dokaza jer je to začaran krug, a u igri su ogroman novac, moć i uticaj. Dobro je da se ta tema pokreće, pa makar se imena i ne spominjala - uverava Raičevićeva.ProveraPodsetimo, Kurir je pokrenuo serijal tekstova o sprezi elitne prostitucije i političara. Naime, srpska policija pokrenula je opsežnu istragu kad su pojedini snimci srpskih ministara dospeli u ruke stranim obaveštajnim službama.Lanac podvođenja srpskih elitnih prostitutki išao je preko dva kanala - jedan je vodio ka Crnogorskom primorju, a drugi ka jednom salašu u Vojvodini. Na vrhu piramide su dve dame - žena jednog poznatog biznismena i bivša devojka jednog od vođa „zemunskog klana“. Sumnja se da su upravo one bile veza i između poznatih srpskih dama i političara iz regiona.

Reagovanja političari iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine za Kurir o elitnoj prostituciji na srpskoj estradiMilorad Dodik, predsednik RSNisam relevantan sagovornik na tu temu. Nemam pojma o tome. Nemam nikakvog dodira niti informacija o tome.Jadranka Kosor, bivša premijerka HrvatskeNeću to komentarišem. Razlog je što skandal još nije izbio u Hrvatskoj. Bilo bi neozbiljno da išta govorim dok se sve ne razjasni.Mirela Holi, bivša hrvatska ministarkaPolitičari predstavljaju prosek i presek društva. Nikad u životu nisam zvala muške prostitutke, a ni kolege mi se nisu poverile da su to radile.Zoran Jelić, DPSNisam kompetentan da govorim na tu temu. Mogao bih da razgovaram o ekonomiji, ali ne o takvim bezbednosnim pitanjima.Damir Kain, poslanik u Hrvatskom saboruNisam među njima, nažalost, a iskreno bih voleo da jesam. Da je to bio jedini problem i u Hrvatskoj i u Srbiji, gde bi nam bio kraj.Andrija Mandić, lider NSDČitao sam u Kuriru da postoje kompromitujući snimci. Ne plašim se, a nemam informaciju da li su i koji ovdašnji političari koristili te usluge, ne bi se niko baš hvalio time.Zaim Backović, PS BiHNe znam nijednog bošnjačkog političara koji koristi te usluge. U mnogim evropskim državama prostitucija je legalizovana, a na ovim prostorima je problematična.

Ispovest elitne animir-dameMUŠTERIJE IZ CELOG SVETAIzvesna madam Mirjana iz Varaždina, koja je prostitutke slala i šefu tamošnje policije, u ispovesti navodi da je godinama imala mnogo posla u regionu i da se mnogo radilo - od zagrebačkih hotela do jadranske obale. Mušterije su bile poznate ličnosti iz celog sveta, a neki su bili spremni da daju i više od sume koju je tražila.- Dvesta kuna skuplji seks platio je ruski političar A. M., inače bivši TV producent, najdugovečniji zastupnik u Dumi i aktuelni predsednik Odbora za informisanje, politiku i komunikacije.Usamljen slučaj hapšenjaSKANDAL U HRVATSKOJHrvatsku i Bosnu i Hercegovinu pre dve godine je potresla velika afera sa elitnom prostitucijom. Tada su Ivica Jurišić, vlasnik hrvatske modne agencije „Kristina“, i dubrovački HDZ-ovac Mario Šačić, nakon višemesečne policijske istrage, privedeni zbog optužbi za podvođenje devojaka. Elitne prostitutke koje su radile za Jurišića među klijentima su imale ugledne ljude iz političkog, poslovnog i estradnog života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track