BAZA KON TIKIJA: Apartmani Nikiforos u Haniotiju po ceni od 189 evra
Foto: Promo

BAZA KON TIKIJA: Apartmani Nikiforos u Haniotiju po ceni od 189 evra

Društvo -

Halkidiki je poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara.

Duboko u Egejsko more zadiru „tri prsta“ ovog poluostrva sa jedinstvenim kompleksima hotela i apartmana za sve vidove odmora. Baš u tom i takvim okruženju Kon Tiki je za svoje goste obezbedio hotele i apartmane za svačiji džep.

Apartmani Nikiforos 1 i 2 u Haniotiju na Halkidikiju su u poslednje dve godine ubedljivo najprodavaniji apartmani u ovom delu Grčke. U ponudi Kon Tikija, u apatmanima Nikiforos 1, u terminu 31.07.-10.08.2016, cena za 10 noćenja na bazi najma dvokrevetnog studija je 299 evra po osobi. Trokrevetni studio u istom terminu i za isti broj noćenja košta 219 evra.

U istom terminu mesta ima i u apartmanima Nikiforos 2. Naravno za varijnatu najma i 10 noćenja. U dvokrevetnom studiju cena je 299 evra po osobi, dok je u četvorokrevetnom ,što je idealno za porodice, cena 189 evra po osobi.

Postoje tri načina da stigente do Halkidikija i apartmana Nikiforos. Gore ponuđene cene odnse se na varijantu sopstvenog prevoza. Drugi način je autobuska vožnja što Kon Tiki takođe praktikuje a treća varijanta je najbrža i najudobnija. Istina i najskuplja jer je u pitanju avio-let od Beograda do Soluna i nazad. Vaša je pravo da birate…

Nije tajna da je Halkidiki jedan od najlepših kutaka Mediterana. Ili pravo mesto za nezaboravan odmor. Živopisna naselja Afitos, Kriopigi, Polihrono, Hanioti, Pefkohori utapaju se u zelenilo oivičeno beskrajnim peščanim plažama i svako od ovih naselja ima neku svoju osobenost. S uživanjem i velikom radošću. More je prozračne plave boje s nijansama tirkiza i zelenog spektra. Plaže su uglavnom peščane sa zelenilom šuma i maslinjaka u zaleđu.... Slika ovog podneblja su i duga šetališta, pitoreskna mesta s fascinantnim južnjačkim šarmom, prodavnice i taverne, pogled na zalazak sunca. Na urabanizovanim prostorima izgrađeni su hotelski kompleksi. Plaže sa sertifikatom EU kao dokazom koliko je more bistro i čisto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track