BEOGRADSKI TREND: Maloletnice se takmiče u golotinji na Fejsbuku!
Foto: Facebook

Skandalozno

BEOGRADSKI TREND: Maloletnice se takmiče u golotinji na Fejsbuku!

Društvo -
Jedna od najpopularnijih devojčica, koja ima preko 5.000 prijatelja i 14 godina, sebe naziva „kurvobraniteljkom“, a ostavlja brojne provokativne fotografije i video-zapise

BEOGRAD - Na društvenim mrežama u Srbiji, najpopularnije devojčice, koje imaju samo 13 i 14 godina, za svoju popularnost bore se eksplicitnim slikama.

Najnoviji trend na društvenim mrežama, što nam potvrđuju direktori osnovnih škola i sociolozi, širi se poput epidemije - devojčice šalju drugima svoje golišave slike i pozivaju na raskalašno ponašanje. Što više nagih i provokativnih fotografija imaju, to ih više ljudi prati na Fejsbuku. Pozivaju druge devojčice da se upoznaju s njima, podele sliku.

Jedna od najpopularnijih devojčica, koja ima preko 5.000 prijatelja i 14 godina, sebe naziva „kurvobraniteljkom“, a ostavlja brojne provokativne fotografije i video-zapise. Ono što je alarmantno jeste da, pored maloletnih dečaka, njihove fotografije komentarišu i punoletni muškarci, koji ih pozivaju na seks.

- Jedna od njih ide u našu školu i pokušali smo da upozorimo roditelje. Međutim, oni nas obično prekore rečima: „Šta vas briga šta moje dete radi van škole“. Mi smo dužni da svako devijantno ponašanje vezano za dete prijavimo. Jedan takav slučaj smo prijavili i Centru za socijalni rad, ali se ništa nije desilo. Ne znam više šta ta deca treba da urade da bi roditelji odgovarali - kaže direktor jedne beogradske osnovne škole.

Ona putem Fejsbuka poziva sve zainteresovane da je upoznaju i druže se sa njom, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila reklama koju je snimila ova 14-godišnjakinja, veoma oskudno odevena.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track