Prikaži najnovije vesti
zastava inpro
Odlučni da istraju

BEZ DOGOVORA SA PREDSTAVNICIMA VLADE: Invalidi u Zastavi INPRO nastavljaju štrajk glađu

Društvo 2

KRAGUJEVAC - Pregovori štrajkačkog odbora kragujevačke Zastave INPRO i predstavnika Vlade Srbije o rešavanju zahteva radnika nisu doneli nikakav rezultat.

Posle četiri i po sata pregovora, državni sekretari i pomoćnici ministra privrede i rada nisu našli zadovoljavajuća rešenja ni za jedan od devet preostalih zahteva štrajkača.

Nakon toga, invalidi rada su odlučili da nastave štrajk glađu. Posle sastanka predstavnici Vlade Dragan Popović, Milan Trivunac i Ljiljana Đuver nisu hteli da se obrate novinarima. Sastanku su prisustvovali i Gordana Damjanović, član Gradskog veća Kragujevca i Dragan Srejović, generalni dirketor Grupe Zastava vozila.

Betulić novi direktor

Milenko Betulić imenovan je za v.d. direktora Zastava INPRO Kragujevac. Betulić je pre ovog imenovanja bio glavni konstruktor prikolica za domaći program u preduzeću Zastava INPRO, a po obrazovanju je diplomirani inženjer mašinstva.

On je zamenio na funkciji direktora Branka Veljovića, koji je u subotu podneo ostavku, što je bio jedan odzahteva štrajkača glađu.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir