BOLESNO: Žene kupuju dupe da liče na Kim Kardašijan!
Foto: Zorana Jevtić

Veštačka guza

BOLESNO: Žene kupuju dupe da liče na Kim Kardašijan!

Društvo -

Žene sve više pazare „magične“ gaće kako bi imale zadnjicu kao čuvena svetska starleta, koja je zahvaljujući ogromnoj pozadini zgrnula milijarde

Trend velikih zadnjica uveliko trese Srbiju, pa su naše žene spreme na sve kako bi imale dupe kao Kim Kardašijan.Prateći razne trendove, povećavale su usne, grudi, a sada bi da budu nalik najpoznatijoj svetskoj starleti koja je upravo zahvaljući ogromnoj zadnjici zgrnula milijarde dolara. One žene koje nemaju novca za operacije i ubrizgavanje koječega, snašle su se privremeno - totalno su zaluđene kineskim „magičnim“ gaćama. Nisu trajno rešenje, ali ih devojke nose skoro u svim prilikama.U jednoj od kineskih radnji kažu da su izuzetno zadovoljni prodajom.- Kupuju ih mlade devojke, a i starije žene. Totalno su poludele za tim gaćama. Najprodavaniji model je onaj koji ima i steznik u struku. Pojavile su se u prodaji pre dve godine, a sada su još traženije - otkrila nam je prodavačica i dodala da se cene kreću od 600 do 800 dinara u zavisnosti od modela.

Psiholog Aleksandra Janković kaže da je ženama cilj da se ulepšaju, postanu atraktivnije i da budu u trendu:- Znam za te gaće, čak sam ih i probala iz opklade i mislim da s njima teško mogu da se postignu željeni rezultati. Ovo je očigledno vreme kada se pozadina i grudi veoma vrednuju. Uvek su postojali moda i neki uzori na koje su žene želele da liče. Jedno vreme je bio trend biti veoma mršav, pa su onda na red došle veće usne, pa obline. Dakle, neprekidno se pojavljuju neki novi modeli. Mislim da je dobro pitanje za svaku od tih žena koje pokušavaju da svojoj pozadini daju drugi izgled, šta će se dogoditi u trenutku kada se one zaista skinu pred partnerom ili same pred sobom, e onda ona ostaje onakva kakva zapravo jeste.Naša sagovornica dodaje da bi od te veštačke pozadine bilo korisnije da žene rade na svom samopouzdanju i samopoštovanju:- Te gaće su prolazno rešenje, žena treba da se oseća dobro u svom telu i da radi na tome, bez obzira na to da li liči na svog idola ili ne.

Dr Aleksandar Milošević, seksologOvim može malo da se zaintrigira muškaracSeksolog i urolog dr Aleksandar Milošević smatra da preterana veštačka ulepšavanja nisu dobra jer će kad-tad doći do razočarenja:- Devojka će doživeti razočaranje kada muškarac bude shvatio da to nije ono što je on želeo. Mislim da je mnogo važnije da se pažnja suprotnog pola privuče na intelektualan način. Plastična hirurgija uzima maha, često pokušavamo da odvratimo ljude od toga, ali to je fobija od svog tela i nezadovoljstvo. U svakom slučaju, ovim može malo da se zaintrigira muškarac, ali da se posle drugim kvalitetima zadrži.

ČINJENICE

Dame svih uzrasta kupuju takozvane pušap gaćice„Magične“ gaćice mogu se naći u beloj i crnoj boji i boji kožeOtkako su se pojavile na našem tržištu, najprodavaniji su komadi sa steznikom u strukuŽene ih kupuju da bi koliko-toliko njihova pozadina ličila na zadnjicu Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja