DEJLI MEJL RASKRINKAO ALBANCE: Cela Britanija zna da Hitler sa Kosova ima punu podršku sunarodnika!
Foto: Youtube

Ne smeta im što ponosno mrzi Srbe

DEJLI MEJL RASKRINKAO ALBANCE: Cela Britanija zna da Hitler sa Kosova ima punu podršku sunarodnika!

Društvo -
Pored svojih nacističkih stavova i mržnji prema Srbima i Srbiji, engleski portal piše da Adolf iz Mitrovice ima uporište među albanskim političarma

Emin Đinovci (49) iz Kosovske Mitrovice, koji prerušen u Adolfa Hitlera putuje svetom i naplaćuje prolaznicima fotografisanje, osvanuo je na stranim sajtovima. Jedan od najpoznatijih svetskih medija, Dejli mejl, objavio je nova saznanja o ovom čoveku, ali i to da se Albanci i njihovi političari ponose svojim Adolfom i njegovoj mržnji prema Srbima!Emin je iz Mitrovice i zarađuje tako što ljudima na ulici naplaćuje fotografisanje od 20 do 80 evra. Pored svojih nacističkih stavova i mržnji prema Srbima i Srbiji, on je svoj izgled potpuno prilagodio pokojnom Adolfu Hitleru. Ima 5 ćerki i zove ih "Hitlerova deca", verovatno sa nadom da svoju misiju dalje prenese na njih. Jako je ponosan na svoju sličnost sa nacističkim vođom, zato što mrzi Srbe, svoje neprijatelje, piše Dejli mejl.

Foto: Dejli mejl printskrin
Foto: Dejli mejl printskrin

"Izuzetno sam ponosan što ličim na Hitlera, jer kao i on, ja se borim protiv Srba, mojih neprijatelja!", izjavio je Emin. Dejli mejl prenosi da Emin Đinovci ima veliku podršku od albanskih političara, koji u potpunosti podržavaju njegov rad i promociju mržnje. Albanski mediji su izjavili da ne vide nikakav problem u njegovom načinu života i propagandi koja podrazumeva apel ka uništavanju srpskog roda ubijanjem Srba.

Foto: Dejli mejl printskrin
Foto: Dejli mejl printskrin

"Jednostavno je. Pronalazim se u ulozi Hitlera jer se borio protiv mog neprijatelja. Mom neprijatelju neprijatelj, meni prijatelj! Da, Srbi su moji neprijatelji!". Jako je ponosan na svoj govor mržnje i prolaznicima daje obrazloženje zašto sa puno gneva govori i bori se protiv našeg naroda. Iako skoro niko do sad nije napravio problem zbog njegove pojave, imao bi problem kada bi zašao u Nemačku gde bi momentalno bio uhapšen zbog podsećanja na nacistički režim, što je tamo veliki zločin.Emin Đinovci se presellio na Kosovo 1998. godine da bi se borio za nezavisnost Kosova. Sa sobom stalno nosi kopije "Majn kampfa", a sebe naziva reinkarniranim Hitlerom! (N. Đorđević)

http://www.youtube.com/watch?v=moUKQiHeKUQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track