DO KRAJA NEDELJE NAGLO ZAHLAĐENJE SA SNEGOM: U utorak ujtutru MRAZ, čak MINUS 4!
Foto: Beta Emil Vas Feb 2016

Prognoza

DO KRAJA NEDELJE NAGLO ZAHLAĐENJE SA SNEGOM: U utorak ujtutru MRAZ, čak MINUS 4!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti hladno, a ponegde su mogući slab mraz i magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni, popodne i uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od -4 do četiri, najviša od 10 do 15 stepeni. U Beogradu se očekuje hladno jutro, a u toku dana malo do umereno oblačno.

Vetar uglavnom slab, zapadni i severozapadni, popodne i uveče u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće oko tri, a najviša oko 12 stepeni. U sredu ujutro će biti hladno, ponegde s maglom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U toku dana toplije, ujutru pretežno sunčano, popodne na severu, uveče i noću i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom.

Od četvrtka osetno hladnije s kišom, od sredine dana na višim planinama sneg i stvaranje snežnog pokrivača.

U petak prestanak padavina i delimično razvedravanje. U subotu malo toplije uz umereno naoblačenje. U nedelju pretežno oblačno i relativno toplo, mestimično s kišom, u košavskom području vetrovito.

Početkom naredne sedmice zahladjenje i česta pojava kiše, na višim planinama sneg. Vetar u slabljenju.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za utorak, 1. novembar 2016. godine Očekuje se relativno povoljan uticaj meteoroloških prilika na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i asmatičarima.

Moguće meteorološke reakcije u vidu glavobolje i promenljivog raspoloženja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track