DRAMA: Mila Ðinđić u teškom stanju, leži na VMA
Foto: Zorana Jevtic

Majka ubijenog premijera smeštena u bolnicu

DRAMA: Mila Ðinđić u teškom stanju, leži na VMA

Društvo -
Ðinđićeva se već petnaestak dana loše oseća, lekari na Klinici za nefrologiju Vojnomedicinske akademije brinu o njoj

BEOGRAD - Mila Ðinđić, majka ubijenog premijera Srbije Zorana Ðinđića, u veoma je lošem zdravstvenom stanju, zbog čega je pre 15 dana smeštena na Vojnomedicinsku akademiju, saznaje Kurir.Ðinđićeva se, kako saznajemo, već više od dve nedelje oseća veoma loše.- Ona je zadržana na VMA, na Klinici za nefrologiju, i stanje joj je teško. Zato nije ni išla na Zoranov grob 12. marta, na godišnjicu ubistva - kaže naš izvor.Svi ćuteInače, na odeljenju nefrologije smešteni su pacijenti sa ozbiljnim bubrežnim oboljenjima. Kuriru je ova informacija nezvanično potvrđena na VMA.Telefon Mile Ðinđić nije bio dostupan, a njena ćerka Gordana Filipović nije bila raspoložena za razgovor. Ni Ružica Ðinđić, udovica Zorana Ðinđića, nije odgovarala na naše pozive.

Mučki ubijen... Zoran Ðinđić
Mučki ubijen... Zoran Ðinđić

Izostala na pomenuInače, Mila Ðinđić 12. marta ove godine, na 13-godišnjicu od ubistva, nije posetila grob sina. Ona je to svake godine radila ranom zorom, pre ostalih.- Mila je uvek dolazila dva-tri dana uoči obeležavanja godišnjice da proveri da li je sve uredno, čisto i da lično prebriše Zoranov spomenik. Ove godine to nije mogla - priča naš izvor.

Potresna ispovestGRLILA SAM MRTVOG SINAPodsetimo, nedeljnik Njuzvik je u prethodnom broju objavio potresnu ispovest Mile Ðinđić u kojoj je opisivala najteže trenutke iz mrtvačnice u kojoj je ležao pokojni premijer Ðinđić.- Ušla sam u onu ledenu salu u kojoj je ležao Zoran. Njegova lepa glava... Oči zatvorene... Lep, a dole... Grudi se raspukle... Srce mu je bilo prosuto na sve strane. Stajala sam pored njega, grlila ga, kukala. Ponovo su pokušali da mi daju nešto za smirenje. Nisam htela - deo je njene ispovesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track