(FOTO) NAORUŽAN DO ZUBA: Počuča se slikao sa srpskim dobrovoljcima kod Debaljceva
Foto: Facebook

Na istoku Ukrajine

(FOTO) NAORUŽAN DO ZUBA: Počuča se slikao sa srpskim dobrovoljcima kod Debaljceva

Društvo -
Oni su sa naoružani i uglavnom nasmejani se fotografisali ispred table za Debaljcevo, grad koji se nalazi u Donjeckoj oblasti

DEBALJCEVO - Radomir Počuča (44), nekadašnji novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol PTJ, koji je otišao u Ukrajinu da se bori na strani proruskih snaga objavio je novu fotografiju sa srpskim dobrovoljcima.

Oni su sa naoružani i uglavnom nasmejani se fotografisali ispred table za Debaljcevo, grad koji se nalazi u Donjeckoj oblasti.

Više od 90 odsto ukrajinskih snaga povuklo se iz Debaljceva i okoline, saopštio je ranije portparol ukrajinske vojske ne precizirajući kada bi to povlačenje moglo da bude završeno.

Počuča je nedavno u uživo uključenju u jutarnjem programu TV Pinka izjavio da će se vratiti u Srbiju kada, kako je rekao završi posao u Donjecku gde se bori na strani proruskih snaga.

On je na konstataciju voditeljke da mu preti zatvorska kazna do 10 godina, zato što je otišao da se u Ukrajinu bori kao dobrovoljac, Počuča je rekao i da je zatvor za ljude.

- Ja ću se vratiti u Srbiju i snositi sve kosenkvence. I zatvor je za ljude iako je i Nelson Mandela bio u zatvoru jer se borio za svoja prava mogu i ja, rekao je Počuča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track