(FOTO) NAORUŽAN DO ZUBA: Pogledajte Radomira Počuču u punoj ratnoj opremi!
Foto: Facebook

Bori se u Novorusiji

(FOTO) NAORUŽAN DO ZUBA: Pogledajte Radomira Počuču u punoj ratnoj opremi!

Društvo -
Nekadašnji voditelj i bivši portparol protivterorističke jedinice je pripadnik francusko-srpske brigade, a na front je otišao nedavno, kako kaže, jer želi da pomogne braći Rusima i odbrani svoju otadžbinu Rusiju

KIJEV - Radomir Počuča (44), nekadašnji novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP, otišao je u Ukrajinu da se bori na strani proruskih snaga. Na fotografijama sa društvene mreže Fejsbuk, vidi se kako je u punoj ratnoj opremi.

U opisu jedino piše da se nalaze u Novorusiji, kako sebe nazivaju samoproglašene republike Donjeck i Lugansk. Počuča je pripadnik francusko-srpske brigade, a na front je otišao nedavno, kako kaže, jer želi da pomogne braći Rusima i odbrani svoju otadžbinu Rusiju.

Počuča je inače 25. marta pozvao na linč Žena u crnom, zbog čega je u toku sudski postupak protiv njega. Ročište je bilo zakazano za 17. sepembar, ali se on tada nije pojavio.

"Neka dođu ovde da me hapse! Vratiću se, neka ne brinu. Pa neka me onda strpaju u tamnicu i bace ključeve. Jedino se ceni sud istorije, i to tek za dva života", rekao je Počuča tada za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track