(FOTO) ONI SU UHAPSILI OTMIČARE DEVOJČICE: Stefanović nagradio trojicu policajaca
Foto: MUP Srbije

Efikasna akcija policije

(FOTO) ONI SU UHAPSILI OTMIČARE DEVOJČICE: Stefanović nagradio trojicu policajaca

Društvo -
Čestitam vam od sveg srca.Mnoge dobre stvari koje policija uradi odmah padnu u zaborav. Zbog toga sam želeo da ovom nagradom još jednom podsetim na uspešnu aciju koju je policija obavila brzo i efikasno, rekao je Stefanović
1 / 3 Foto: MUP Srbije

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas trojicu policajaca, koji su samo posle sat vremena uhapsili osumnjičene za otmicu dvogodišnje devojčice, u Ulici braće Jerković.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Stefanović je zahvalio hrabrim policajcima na dobro obavljenom poslu.

„Čestitam vam od sveg srca. Mnogi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su prethodnih godina dali svoje živote. Mnoge dobre stvari koje policija uradi odmah padnu u zaborav. Zbog toga sam želeo da ovom nagradom još jednom podsetim na uspešnu aciju koju je policija obavila brzo i efikasno. Obavljajući redovan posao oni su se brzo uključili u poteru, iako su znali da postoje veliki rizici“, istakao je ministar Stefanović.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Ovom akcijom, kazao je Stefanović, uspeli smo da sprečimo tragediju i pokazali smo da Srbija neće tolerisati one koji pokušavaju da otmu našu decu.

( EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track