(FOTO) POLNI ORGAN SE STIMULIŠE USNAMA I JEZIKOM: Ovo je deo lekcije koju će deca učiti u školama
Foto: Printscreen Twitter

(FOTO) POLNI ORGAN SE STIMULIŠE USNAMA I JEZIKOM: Ovo je deo lekcije koju će deca učiti u školama

Društvo -

Udžbenik iz seksualnog obrazovanja, koji obuhvata nastavni materijal za predškolsko vaspitanje, osnovnu i srednju školu, u najmanju ruku je skandalozan.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije stranica ovog udžbenika na kojima se slikovito i do detalja objašnjavaju pojmovi i tehnike vezane za francuski poljubac, ali i oralni i analni seks.

U nastavku možete pročitati kako su kreatori udžbenika zamislili da treba da izgleda objašnjenje ovih pojmova prilagođeno deci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Kod analnog seksa im se čak savetuje da se "ne opterećuju tehnikom".

Šta se konrektno radi kod oralnog seksa?

Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav. Oralni seks je vrsta seksa u kojoj je polni organ žene ili muškarca stimulisan oralnim putem, odnosno usnama, jezikom, zubima.

Šta je to analni seks?

Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav. Analni seks je jedan vid seksualnog odnosa. Nemoj se opterećivati “tehnikom”. Osobe koje se vole shvatiće šta im prija.

– Nažalost, svedoci smo raznih oblika nasilja nad decom incesta, pedofilije, trudnoća. Stoga, kada govorimo o obrazovnim paketima moramo imati u vidu važnost njihovog cilja – navode u resornom ministarstvu.

Unija sindikata prosvetnih radnika juče je zatražila hitno uklanjanje ovih materijala, a pored njih i Udruženje građana “Ko nam truje decu”.

Zoran Jovanović, osnivač Udruženja kaže da priručnici imaju oko 500 strana i koristiće se na časovima biologije, srpskog jezika, istorije, sociologije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Kako se meštani Lužana protestom bore protiv bede?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track