(FOTO) SLUŠKE, SELFI, DRUŽENJE SA POZNATIMA: Majka Maje Gojković postala nova zvezda Instagrama!
Foto: Printscreen Instagram

Baka u trendu

(FOTO) SLUŠKE, SELFI, DRUŽENJE SA POZNATIMA: Majka Maje Gojković postala nova zvezda Instagrama!

Društvo -

Savka Gojković, 83-godišnja pravnica u penziji, postala je nova zvezda Instagrama! I to bi možda donekle prošlo neopaženo, da u pitanju nije majka predsednice Narodne skupštine Maje Gojković.

Savka, koja je i počasna predsednica "Kola srpskih sestara", redovno postavlja svoje fotografije na pomenutu društvenu mrežu, a njenim pratiocima posebno je simpatično što je u pitanju potpuno moderna baka.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Naime, kako je i sama napisala, unuci su ti koji je upućuju u aktuelne svetske trendove, pa Savki nije strano slušanje hip-hopa, "selfiranje" u ogledalu, ali i druženje sa poznatim ličnostima.

Tako se pohvalila srdačnim susretima sa našom proslavljenom glumicom Mirom Banjac i "zajedničkim zadatkom" sa voditeljem Žikom Šarenicom.

"Super mama" izazvala je i lavinu osmeha i pozitivnih komentara, kada je na Instagramu diskretno "isprozivala" svoju ćerku Maju, objavom fotografije u kecelji sa natpisom "Moja ćerka retko prilazi šporetu", ali se, s druge strane, i ponosno pohvalila njenim znakom pažnje, knjigom pod nazivom "Najboljoj mami", koju je dobila na poklon.

Od aktuelne šarene maske za mobilni, preko slika sa meračem za pritisak i kuvanja pasulja, baka Savka svakako je dokaz da broj godina nikako ne oslikava stanje duha, a pogotovo ne mora biti prepreka nasmejanom i ispunjenom životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track