Gagi Đogani: Nisam zlostavljao dete
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Denser saslušan u policiji

Gagi Đogani: Nisam zlostavljao dete

Crna Hronika -

Gagi se u pratnji advokatice juče ujutru pojavio u policiji, gde je negirao da je maltretirao i pratio maloletnog Marka J. i pretio mu

BEOGRAD - Pevač Gazmen Gagi Đogani saslušan je juče u policiji po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva povodom krivične prijave koju je protiv njega podnela Ana A. iz Rakovice zbog navodnog zlostavljanja njenog maloletnog sina Marka J. (12).

- Gagi se u pratnji advokatice juče ujutru pojavio u policiji, gde je negirao da je maltretirao i pratio maloletnog Marka J. i pretio mu. Ani A. naloženo je da 20. aprila sa detetom dođe u Centar za socijalni rad. Kad se svi navodi provere, tužilaštvo će doneti odluku da li će biti pokrenut sudski postupak i za koje delo će se denser teretiti - saznaje Kurir.Da podsetimo, Ana A. je 5. aprila podnela krivičnu prijavu protiv Gagija Đoganija jer je, kako tvrdi, njenom sinu naneo vidne povrede na ruci, pratio ga i pretio mu ubistvom, o čemu je Kurir pisao. Do incidenta je došlo 30. marta, nakon što se dečak u parku posvađao s Gagijevom ćerkom Ninom zbog ljuljaške. Đogani je tvrdio da dečaka nije napao on, već Andrej Atijas, sadašnji muž njegove bivše žene Anabele. Međutim, to su demantovali i detetova majka i advokat.(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track