GREŠKE U NAPLATI STRUJE: I poznati kukaju zbog računa, a političare briga koliko troše
Foto: Nemanja Pančić

Nije svakom isto

GREŠKE U NAPLATI STRUJE: I poznati kukaju zbog računa, a političare briga koliko troše

Društvo -

Čuveni teniski stručnjak Radmilo Armenulić kaže da su ogromni računi tema gde god da se okrene

I mnogim javnim ličnostima u Srbiji stigli su prenaduvani decembarski računi za struju.Čuveni teniski stručnjak Radmilo Armenulić kaže da su ogromni računi tema gde god da se okrene.

- Kad tako veliki broj ljudi dobije veliki račun za struju, onda ima razloga za sumnju da greška nije napravljena slučajno. Kako neko ko je u proseku plaćao 9.000 dinara za struju dobije račun od 23.000? - pita se Armenulić, a revoltiran je i bivši košarkaš Goran Grbović:- Dobio sam nestvarno veći račun! Ako je neko pogrešio i greši godinama, šta je to onda?

Ćerka pevačice Slađane Delibašić Marinela dobila je račun uvećan za 20.000 dinara, a i Lepu Lukić su udarili po džepu.- Do sada mi je račun za struju iznosio u proseku oko 10.000 dinara, a poslednji sam dobila 17.000 dinara - kaže Lepa.Jedino političare baš briga. Koga god smo pozvali, niko nije znao koliki mu je račun stigao. Jedino su član PUPS Momo Čolaković i Vjerica Radeta iz SRS primetili da su zakinuti.- Dobila sam nešto uvećan račun za struju. Očekujem da javnost bude upoznata što pre sa svim detaljima ove, u najmanju ruku, čudne afere u vezi sa naplatom struje - rekla je Radeta.

Premijer SlovačkePOCEPAJTE SVE RAČUNE!Opšte oduševljenje izazvao je juče premijer Slovačke Robert Fico, koji je besan što su energetska preduzeća, iskoristivši začkoljicu u zakonu, poslala građanima, ali i školama i institucijama visoke račune za struju i gas, poručio Slovacima da - pocepaju račune i da ih ne plaćaju.

J. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Građani se žale na velike račune za struju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track