Hotel IC Green Palace, zelena oaza Antalije
Foto: Promo

Hotel IC Green Palace, zelena oaza Antalije

Društvo -

Nadomak dvomilionskog grada Antalije, na oko 25 km od samog centra, nalazi se jedan od hotela iz poznatog IC lanca, koji svakako karakteriše vrhunska usluga i briga o gostima. To je hotel IC Green Palace koji je otvoren 2003. godine i sa svojim brojnim sadržajima se prostire na 93.000m2. Kompleks je potpuno renoviran.

Miran porodičan odmor je ono što mnogi putnici žele, a ako postoji turistička regija koja je pogodna za svaki vid odmora, a posebno porodičan, onda je to definitivno Antalijska regija u Turskoj koja je karakteristična po mnogobrojnim hotelskih kompleksima koji će zadovoljiti svačiji ukus i omogućiti svima da svoj odmor provedu na najbolji mogući način. Zato se upravo za Antalijsku regiju opredeljuje sve više naših ljudi, koji traže hotele koji obiluju sadržajima, a posebno animacijama za decu.

“IC Hotels Green Palace” je biser arhitekture i uređenosti, sa mnogobrojnim bazenima, povezanim drvenim mostićima, zgradama neobičnog izgleda i oblika, tako da predstavlja svakako nešto što bi trebalo videti, a i svoj odmor provesti baš na ovom mestu, jer vam je uživanje zagarantovano. Ono što ovaj hotel dodatno izdvaja je i prelepo zelenilo koje je prisutno i pažljivo gajeno u celom kompleksu, pa tu možete videti prelepe bašte sa tropskim biljkama, mnogobrojna stabla palmi, koje okružene borovom šumom prave prekrasan ambijent za savršen odmor. Na to se nadovezuje i prelepa boja mediteranskog mora u kojoj možete uživati sa privatne peščane plaže hotela. Boravkom u IC Green Palace-u, imaćete utisak letovanja u egzotičnoj Indoneziji.

U hotelu se nalazi i prelep “Lillium Spa” centar sa turskim kupatilom, saunom, bazenima, nebrojenim i egzotičnim masažama, tako da je resort potpuno posvećen opuštanju i relaksaciji. Kompleksi bazena i akva park, kao i veliki izbor sportskih aktivnosti, idealni su i za putnike koji vole da odmor provode aktivno. S pravom se ističe da u ovom resortu za svakoga, pa i najizbirljivijeg gosta, imaju sve što mu je potrebno za zadovoljstvo i odmor.

Osluškujući potrebe putnika, ovaj hotel je jedan od mnogih iz ponude turističke agencije “1 A Travel” u kome dvoje dece do 13 godina starosti, u standardnim sobama ne plaća smeštaj već samo prevoz, što uz aktuelne popuste za rani buking čini ogromnu uštedu, pa je razumljivo zašto je ovo jedan od najpopularnijih hotela u ponudi agencije, i u celoj Antalijskoj regiji.Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom hotelu iz ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.com ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track