(KURIR TV) I BOGATI PLAČU: Pevači u Poreskoj kukali da su sirotinja!

Poznate estradne ličnosti juče polagale račune

(KURIR TV) I BOGATI PLAČU: Pevači u Poreskoj kukali da su sirotinja!

Stars -
Estradni milioneri se žalili da od imovine nemaju bogzna šta, a da su ono malo što imaju stekli poštenim mukotrpnim radom

BEOGRAD - Najplaćenije estradne zvezde u Srbiji redom su počele da dobijaju poziv od Poreske uprave radi prijavljivanja svoje imovine i honorara, a juče su kod inspektora na razgovoru bili Jelena Karleuša, Miroslav Ilić i Rada Manojlović.

Iako su, prema našim saznanjima, dobile poziv i pevačice Marija Šerifović i Snežana Đurišić, one se nisu pojavile.Prema grubim procenama, srpska estrada godišnje utaji čak 87 miliona evra, i to tako što ne prijavljuje stvarne prihode, velelepne vile, jahte - honorare i nekretnine, ali posle ovih razgovora, to više neće biti praksa. Svaki pevač će morati uredno da prijavi imanja i zaradu, a pogotovo ogromne novogodišnje honorare, kakve su nedavno zaradili. Od pevača koji su juče bili na razgovoru niko nije bio u strahu ili panici, uglavnom su se šalili, a Rada Manojlović i Jelena Karleuša su delile autograme i slikale se sa zaposlenima. Ipak, kako su rekle, svoj šarm i lepotu nisu koristile tokom razgovora sa inspektorima.

Jelena Karleuša došla u 14, izašla u 16.45 na sporedni ulaz IMAM SAMO ČIST OBRAZ I PAMETKarleuša je došla u Poresku upravu tačno u 14 sati, za kad joj je i bio zakazan razgovor. Kako je rekla, sa sobom je, umesto papira i dokumenata, ponela modni magazin, da joj ne bude dosadno. Folkerki očigledno nije bilo bitno šta čita, jer je nosila stari broj magazina.- Kao savesni građanin ove države imala sam potrebu da se odazovem pozivu jer nemam šta da krijem. Zbog jedne trule jabuke, koja kvari lepu sliku nas koji se bavimo muzikom, ne treba svi da budemo na crnoj listi. Ja sam veoma bogata ličnost, ali moje bogatstvo je čist obraz i čist dosije - rekla je Jelena, a onda je iz čista mira osula po novinarima.- Evo, pošto su novinari očigledno gladni, pozivam ih posle kod mene na sarmu, koju sam malo zabiberila mišomorom - ispalila je Karleuša. Posle dva sata i 45 minuta pevačica je iz Poreske uprave izašla na sporedan ulaz i odjurila svojim džipom.

http://www.youtube.com/watch?v=pzKoKMrqcno#t=40
Imovinska karta

Rada Manojlović došla je oko 12 sati, izašla je u 15 VOZIM STARI „PEŽO“, ŽIVIM KAO PODSTANARPevačica Rada Manojlović se kod inspektora zadržala puna tri sata, a posle razgovora ona se sa zaposlenima slikala i davala im autogram. Na razgovor je došla bez grama šminke, obično obučena i u ravnim cipelama.- Jaoj, pa nisam se spremila za slikanje - prvo je rekla kroz smeh, a onda nastavila:- Super je bilo, pa nije valjda da sam vam ja sumnjiva?! Sve je bilo u redu, za sve moje nastupe imam čiste ugovore i to je najvažnije. O poreklu imovine nisam u razgovoru imala izlete i opravdanja, kao neke koleginice. Živim u iznajmljenom stanu i vozim skroman auto, „pežo 207“, tako da nemam čega da se plašim. Direktor Poreske uprave me je pohvalio jer je primetio da mnogo volim svoju zemlju i svoje selo - rekla je nasmejana Rada i dodala da je unutra delila autograme.

http://www.youtube.com/watch?v=Ojw36G0c5s0
Imovinska karta

Miroslav Ilić došao je oko 11 sati, a izašao oko 12.30 SVE SAM IM DAO, ČIST SAM KO SUZANi slavuj iz Mrčajevaca nije mogao da izbegne razgovor s poreznicima, ali je izašavši na sporedan ulaz uspeo da umakne novinarima.Bio sam u Poreskoj i sve je prošlo u najboljem redu. Odneo sam im sve papire i ugovore, uključujući i one za novogodišnji nastup na Kopaoniku. S njima imam korektnu saradnju i nikad nismo imali problema - rekao je pevač posle saslušanja.Imovinska karta- kuća u Višnjičkoj banji- automobil

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track