JAK VETAR KVARI LEP JESENJI DAN: U Srbiji danas sunčano i toplo, do 18 stepeni
Foto: Zorana Jevtić

Vremenska prognoza

JAK VETAR KVARI LEP JESENJI DAN: U Srbiji danas sunčano i toplo, do 18 stepeni

Društvo -

U Srbiji će danas ujutru po kotlinama zapadne i južne Srbije biće kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab i umeren, u kosavskom podrucju jak, juzni i jugoistocni, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura od 0 do 11, najvisa dnevna od 12 do 18 stepeni.

Samo će u Timockoj Krajini će biti oblacno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom) i hladno, uz najvišu dnevnu temperaturu oko 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni, jugoistocni vetar. Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 15 stepeni.

MIHOLJSKO LETO U NOVEMBRU: Uživajte! Pred vama je SEDMICA sunca i toplote!

Prema prognozi za narednih sedam dana, do subote će biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timočkoj Krajini gde će biti oblačno i hladno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom).

Do četvrtka u kosavskom podrucju vetrovito, duvace umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni vetar.

UBIŠE NAS PROMENE VREMENA: 19 stepeni u novembru donosi glavobolju i razdražljivost

U subotu posle podne naoblačenje, mestimično sa slabom kišom i to prvo na zapadu i jugozapadu Srbije. Zatim umereno do potpuno oblacno, u nedelju ujutru i pre podne mestimično sa slabom kišom, a u ponedeljak se kiša ocekuje mestimično u centralnim i južnim predelima.

Temperatura će biti u postepenom padu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track