JELENA MAĆIĆ UPORNA: Moj brat je ukraden na rođenju, ali naći ću ga!
Foto: Damir Dervišagić

Objavila na Fejsbuku

JELENA MAĆIĆ UPORNA: Moj brat je ukraden na rođenju, ali naći ću ga!

Društvo -

Šminkerka tvrdi da je njena majka 1965, tri godine pre njenog rođenja, donela na svet zdravog dečaka, za koga joj je potom rečeno da je mrtav

Jelena Maćić tvrdi da su njenog brata ukrali po rođenju, a njenoj majci rekli da je mrtav rođen.Poznata po britkom jeziku, šminkerka je šokirala javnost objavom na Fejsbuku, otkrivši porodičnu tajnu.- Moje ime je... Jelena Maćić. Rođena sam 26. 4. 1968. Moja majka je tri godine pre (1965, prim. aut.) rodila zdravo muško dete. Rekli su joj da je mrtvo rođeno... Čula ga je da plače. Kao majka, majci verujem. Ja ću brata naći... kad-tad - napisala je Maćićeva na svom profilu, gde su joj mnogi uputili podršku, a među njima je bilo i onih koji tvrde da i sami prolaze kroz sličnu situaciju.Nakon toga Maćićeva je napisala još nekoliko statusa: „Trgovina srpskom decom je realnost. Živite s tim. Ne umiru oni, prodaju ih“, „Nešto se mislim... Pa što se u mom slučaju ne zaje.aše? Da me odvoje od majke... Da im se majke naje.em za sve pare“, kao i „Da se razumemo. Ako moja majka kaže da ima živog sina... Ima ga! Otvorite slučaj prodate dece! Otvorite ga! Dosta je bilo! Suočimo se sa užasom! Vreme je“.Naša redakcija je stupila u kontakt s Jelenom Maćić, međutim, ona nije želela da govori na ovu temu.- Ne želim ništa da komentarišem - kratko je poručila šminkerka.Podsetimo, u prethodnom periodu Srbiju je drmala afera ukradenih beba, a tim povodom osnovano je i Udruženje roditelja nestalih beba.

- Deca iz Srbije prodavana su poslednjih nekoliko decenija po celom svetu, i to za sumu od 15.000 do 45.000 maraka, odnosno evra. Deca iz naše zemlje, po istom principu, prodaju se i danas, svakog dana, u gotovo svakom porodilištu - rekao je pre dve godine za medije predsednik udruženja Vladimir Čičarević.

Ista muka operske diveRADMILA SMILJANIĆ TRAŽI SVOJU ĆERKUMaćićeva nije prva javna ličnost koja je progovorila o ovoj temi. Operska diva Radmila Smiljanić pre nekoliko godina javno je govorila o svojoj ćerki Nataši, koju je rodila zdravu, a sutradan je čula da je beba umrla. Tada je rekla da joj je jedna od najvećih želja da se ostvari njeno predosećanje da joj je dete živo i da će je sresti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja