KAKAV NIKOLIĆEV GAF: Ginekologija je znanje o ženi, ako iko sme da se usudi da kaže da ga poseduje
Foto: Tanjug Marko Djokovic

Novi hit na društvenim mrežama

KAKAV NIKOLIĆEV GAF: Ginekologija je znanje o ženi, ako iko sme da se usudi da kaže da ga poseduje

Društvo -
Ginekologija se bavi ženom kojoj bi trebalo omogućiti da bude zdrava da bi mogla da odrasta, stvara i rađa, rekao je predsednik na otvaranju Sipmozijuma Udruženja ginekologa i opstetričara Srbije, Crne Gore i Repbulike Srpske

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da se ginekologija bavi ženom i da treba da joj omogući da odrasta, stvara i rađa, na otvaranju Sipmozijuma Udruženja ginekologa i opstetričara Srbije, Crne Gore i Repbulike Srpske.

"Ginekologija je znanje o ženi, ako iko sme da se usudi da kaže da ga poseduje. Ginekologija se bavi ženom kojoj bi trebalo omogućiti da bude zdrava da bi mogla da odrasta, stvara i rađa", rekao je predsednik.

Ističući da za naučnike ne postoje granice, Nikolić je rekao da kalendar naučnih skupova u našoj zemlji sve ispunjeniji iz godine u godinu, što je priznanje medjunarodne akademske zajednice doprinosu koji srpski naučnici pružaju svetu.

Teme kojima je Simpozijum posvećen, i stručnjaci koji su se okupili, prema rečima predsednika, ukazuju da će i ovom prilikom iz Beograda ka svetu biti upućen još jedan značajan doprinos medicinskoj nauci i praksi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track