KARIĆ GRADI U BELORUSIJI: Počinje grandiozni projekat od 3 miliona kvadrata!
Foto: Facebook PrintScreen

KARIĆ GRADI U BELORUSIJI: Počinje grandiozni projekat od 3 miliona kvadrata!

Društvo -

Srpski biznismen Bogoljub Karić obratio se javnosti preko svoje Fejbuk stranice i najavio novi građevinski projekat u Belorusiji.. Ovog puta se obratio sa zaista dobrim razlogom.

Reč je o projektu od čak tri miliona kvadratnih metara!

"Dragi moji, juče sam imao veliko zadovoljstvo i posebnu čast da je i pored velike zauzatosti našu građevinsku kompaniju i novi građevinski projekat MINSK WORLD, od tri miliona kvadratnih metara u Belorusiji posetio nas ministar odbrane gospodin Zoran Đorđevic.

Tom prilikom, sam mu predstavio projekte poslovnog i stambenog prostora koji su u završnoj fazi od 1.500.000 kvadratnih metara.

Sada je najvažnije da ovakvim projektima u inostranstvu i SRBIJI podržimo ekonomski program predsednika Vlade gospodina Aleksandra Vučića da veliki deo materijala kupujemo u našoj državi kako bi se porodične i druge fabrike brže razvijale i ljudi zapošljavali.

DANAS SAM VEĆ U MOSKVI,pravo s gradilišta posetio njegogovu ekselenciju ambasadora SRBIJE dr. Slavenka Terzića i upoznao ga sa novim projektima u Rusiji. Sutra sam već u Dnjepropetrovsku u Ukrajini a u petak zdravlje Boze u Alma Ati u Kazahstanu", napisao je Bogoljub Karić na svojoj Fejsbuk strani.

(EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Bogoljub Karić ljubi zastavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja