KESIĆ OPET NA B92: Večeras nova epizoda 24 minuta
Foto: Printscreen 24 Minuta Yt

Oglasili se iz produkcije

KESIĆ OPET NA B92: Večeras nova epizoda 24 minuta

Društvo -
U premijernom terminu nedeljom uveče nije emitovana nova emisija, već repriza prethodne, a iz produkcije si izjavili da je do toga došlo jer su kasnili sa isporukom

BEOGRAD - Pedeset prva epizoda “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u nedelju 26. aprila, nije bila emitovana jer je produkcija te emisije kasnila sa isporukom, objavljeno je na sajtu B92. Ujedno je i najavljena premijera emisije za večeras.

U premijernom terminu nedeljom uveče nije emitovana nova emisija, već repriza prethodne. Gledaoci su bili veoma iznenađeni ovom odlukom, a društvene mreže su bile preplavljene pitanjem šta se dešava sa "24 minuta".

Na Fejsbuk profilu se oglasio i autor emisije, Zoran Kesić, a njegov odgovor je izazvao još veću sumnju. Voditelj je napisao da mu se niko iz produkcije B92 ne javlja i da ni on ne zna šta se dešava.

"Još od 23:01 pokušavamo da stupimo u kontakt sa nadležnima sa B92, ali neki su isključili telefon, a drugi se prosto ne javljaju. Takođe, ne odgovaraju nam ni na sms, ni na mejl. Kolege sa B92 me takodje pitaju šta se dešava, ali niko od ekipe 24 minuta za sad nema informaciju zašto je večeras emitovana prošla epizoda. Voleo bih da imam vesti za vas, bilo dobre, bilo loše, ali trenutno nemam pojma šta se dešava. Hvala vam na brizi", napisao je Kesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track