KONAČNO U SRBIJI  IZNAJMLJIVANJE BEZBEDNOSNIH SISTEMA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA
Foto: PR

KONAČNO U SRBIJI IZNAJMLJIVANJE BEZBEDNOSNIH SISTEMA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Društvo -

Kompanija Macchina Security doo uvrstila je u svoju ponudu pakete sigurnosnih sistema po neverovatno niskim cenama. Ljudi se sve manje osećaju bezbedno zbog povećanja stope kriminala, krađa, vandalizma, terorizma I mnogih drugih neplaniranih događaja. Obzirom da svake godine raste potreba za bezbednosnim sistemima, uveliko u svetu korisnici ne kupuju alarmne I sisteme video nadzora, već ih rentiraju.

Nudimo Vam upravo opciju rentiranja sistema sa kompletnom podrškom.

Usluga iznajmljivanja sistema pruža velike povoljnosti gde je pored same opreme obuhvaćeno mesečno odražavanje sistema , 24h monitoring željenog objekta u našem monitoring centru, kao i praćenje rada sistema pri čemu je korisnik siguran u ispravnost opreme I status alarmnih stanja.

U slučaju incidentne situacije, ne morate sami da se suočavate sa opasnošću , već na teren izlazi profesionalna ekipa fizičkog obezbeđenja. Oni su odgovorni za Vašu I bezbednost Vaše imovine.

Konačno u Srbiji takve pakete je uvela najveća kompanije Macchina Security doo , koja na našm tržištu posluje preko 20godina, a sa svojom poslovnom jedinicom SAS MONITORING, koja Vam nudi veliki spektar proizvoda I usluga:

ALARMNI SISTEMI po promotivnim cenama za samo 9,99eur mesečno.

Alarmni sistem podrazumeva kompletnu opremu sa centralnom jedinicom, šifratorom, akumulatorom, trafoom, 3 senzora pokreta, unutrašnjom sirenom I ugradnjom, sa opcijom paljenja I gašenja preko mobilnih telefona.

SISTEMI VIDEO NADZORA sa kompletnim snimanjem ili kod korisnika ili u našem centru putem Cloud-a od samo 19,99eur mesečno.

Sistemi sadrže kamere visoke full HD rezolucije , broj kamera je neograničen, paketi su prilagođeni privatnim I pravnim licima, u skladu sa Vašim potrebama. Takođe I ono najvažnje, omogućeno je praćenje kamera putem mobilnih telefona sa svih krajeva sveta.

Iznajmite SISTEM KONTROLE PRISTUPA I evidencije radnog vremena, gde se kompletna kontrola I analiza obavalja u našem centru, Vaše je samo da provučete karticu, a centar Vam šalje izveštaje na mesečnom nivou.

Ugovorna obaveza rentiranja sistema je 36 meseci.

Količine u promotivnim paketima su ograničene, akcija traje dok traju zalihe.

Prudružite se velikom broju zadovoljnih klijenata I uverite se u kvalitet naših usluga.

Posetite naš sajt www.macchina.rs ili nas kontaktirajte putem telefona

+381 11 318 68 6 8 ili na broj +381 66 33 00 90.

Ljubazno osoblje će Vas dočekati u našem show room-u na adresi Vladimira Popovića 6/6/a606, gde se možete u potpunosti informisati o sistemima I pogledati opremu .

Stojimo Vam na raspolaganju za sve što Vam je potrebno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track