KOSKA: Otvoren prvi vrtić za pse u Beogradu
Foto: Shutterstock

Kuce dobile svoj salon

KOSKA: Otvoren prvi vrtić za pse u Beogradu

Društvo -

U ovom salonu, smeštenom na prostoru od 250 kvadratnih metara, zaposleni su iskusni kinolozi, kinofili i osoblje koje će profesionalno odgovoriti na sve želje, zahteve i potrebe vas i vaših četvorožnih najboljih prijatelja

Radite po ceo dan ili idete na odmor, a nema nikog ko bi mogao da pričuva vašeg psa i da stručno brine o njemu?U Beogradu je otvoren prvi ekskluzivni studio „Koska - All for dogs“. U ovom salonu, smeštenom na prostoru od 250 kvadratnih metara, zaposleni su iskusni kinolozi, kinofili i osoblje koje će profesionalno odgovoriti na sve želje, zahteve i potrebe vas i vaših četvorožnih najboljih prijatelja.

Studio „Koska - All for dogs“ čine salon za šišanje, negu i ulepšavanje pasa, vrtić - dnevni boravak za male pse, pansion - višednevni boravak malih pasa, studio za obuku pasa za izložbe i socijalizaciju, ali i kafić za vlasnike pasa. Takođe, ovaj studio organizuje proslave psećih rođendana, seminare o šišanju i dresuri, ali i predavanaja veterinara i drugih stručnjaka iz oblasti kinologije.

- Nudimo izuzetnu ponudu vlasnicima pasa, profesionalnim handlerima, profesionalnim grumerima i ostalima da iznajme deo prostora koji im je potreban za rad: uvežbavanje pasa za izložbe, socijalizaciju ili druge vrste obuke, šišanje i slično. Nalazimo se na desetak minuta udaljenosti od bilo kog dela grada, u neposrednoj blizini šetališta pokraj reke Save, u trgovačkom centru „Mala Sava“ - rečeno je u ovom ekskluzivnom salonu.J. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track