(KURIR TV) VUKAŠIN OBRADOVIĆ NUNS: Ovo je širenje panike i straha, tiho uvođenje vanrednog stanja!
Foto: Dragan Kadić

(KURIR TV) VUKAŠIN OBRADOVIĆ NUNS: Ovo je širenje panike i straha, tiho uvođenje vanrednog stanja!

Društvo -
BEOGRAD - Vukašin Obradović, predsednik NUNS-a, izjavio je povodom aktuelnih dešavanja posle pisanja Kurira, da sve to liči na širenje atmosfere straha i panike.
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Sve ovo što se dešava u jednom širem aspektu meni liči na širenje atmosfere straha i panike i na neki način tiho uvođenje vanrednog stanja. Ja drugačije ne mogu da tumačim ovoliki broj naoružanih osoba iza ministra unutrašnjih poslova. To do sada nismo imali prilike da vidimo, čak ni u mnogo gora vremena", istakao je Obradović.

Predsednik NUNS-a je dodao da je poptuno zapanjen činjenicom da Dragan J. Vučićević maše nečijim zdravstvenim kartonom, čime je napravljen težak etički i zakonski prekršaj.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Ja podsećam da su podaci iz zdravstvenog kartona strogo čuvana tajna i da niko nema prava da pokazuje i da daje podatke o zdravstvenom stanju bez obzira o kome se radi. Ovakav postupak je nezabeležen, ja ne pamtim da se u našoj praksi desilo da se podaci o zdravstvenom stanju pojedinca iznose u javnost na ovaj način. Na sve to, ministar zdravlja koji bi trebalo da štiti jednu takvu praksu, on potvrđuje dijagnozu tog čoveka", navodi Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track