LUKSUZNU KUĆU U VRANIĆU DAJE BESPLATNO: Uslov briga o tri psa i devet mačaka
Foto: Nebojša Mandić

Nesvakidašnji oglas na Fejsbuku

LUKSUZNU KUĆU U VRANIĆU DAJE BESPLATNO: Uslov briga o tri psa i devet mačaka

Društvo -

Zorka Kecman (62) daje kuću od 130 kvadrata, sa četiri sobe, đakuzijem i voćnjakom u Vraniću

BEOGRAD - Vikendica iz snova u selu Vranić, udaljenom na oko 35 kilometara od Beograda, koja ima četiri spavaće sobe, dva toaleta, džakuzi i ispred koje se nalaze stabla trešanja, višanja, šljiva i smokava, može biti vaša, i to - besplatno.Postoji samo jedan uslov, a to je da ste ljubitelj životinja.

Za uživanje

Naime, Zorka Kecman (62) iz Beograda rešila je da parče raja, u kojem je provela mnogo srećnih godina, da nekome na besplatno korišćenje, ali zauzvrat traži da novi stanodavac redovno hrani njena tri psa i devet mačaka i podari im ljubav na kakvu su navikli. Ovaj neobičan oglas postavila je njena prijateljica na svom profilu na Fejsbuku.

- Imanje sam kupila pre 10 godina jer mi se, kad sam išla u posetu prijateljici, selo Vranić baš dopalo. Tokom zime živela sam u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proleće da odem u selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa - započinje za Kurir priču Zorka.

Zorka, koja je penzionerka i nema decu, očekuje da će onaj ko se bude uselio takođe nahraniti njene ljubimce i poigrati se s njima.- Nekretnine su mrtav kapital. Meni materijalno ništa ne znači. Najbitnije mi je da sada budem uz čoveka koga volim i da mu pomognem koliko god mogu. Ali takođe moram da se pobrinem za ove životinjice koje smo zajedno gajili, negovali i voleli - dodaje Zorka, dok je njeni ljubimci, koji je nisu videli 10 dana, radosno okružuju tražeći pažnju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track