MAGIJA KEMERA S BIG BLUOM: Ultra all incluziv ponuda po ceni već od 529 evra
Foto: PR

MAGIJA KEMERA S BIG BLUOM: Ultra all incluziv ponuda po ceni već od 529 evra

Društvo -

Za Tursku i turska latovališta traži se avio-karta više. I soba – više!

S razlogom jer ono što ima Turska drugi nemaju. I još nešto. U ovom delu godine Antalijska regija je jedna od najsunčanijih na Mediteranu. I s najtoplijom vodom mora. Ali ovo su samo neki od razloga zašto baš sada krenuti put zemlje koja turistima daruje čaroliju. Drugi razlog su cene. Ponude su, naprosto takve, da im je teško odoleti.

Kemer je savršeno mesto za odmor. Gotovo idealno. Brojni hoteli s vrhunskim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, delić su fascinacije ovog tipično sredozemnog grada. Ciklonski naleti hedonizma ogledaju se i u istini da je u Kemeru priobalje nalik onom na Karibima. Ipak, atrakcija ovog turističkog centra, okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri, jeste njegova prirodna lepota. Ili, tačnije tri lepote: more, plaže i borova šuma koje kao celina nude odgovor šta je to što nekom podneblju daruje magiju.

Pred Vama je aranžman sa sedam noćenja za nezaboravan letnji odmor u hotelu Amara Club Marine Nature 5*. Reč je o jednom od najlepših hotela u Kemeru pa i šire. Ultra all inclusive koncept je garancija vrhunskog smeštaja u okruženju koje će za tili čas zagolicati hedinstičke crte vašeg karkatera dovodeći vas u poziciju maksimalne opuštenosti i vrhunskog uživanja. Hotel je klupskog tipa sa odličnim sadržajima pogotovo za porodice sa decom za koju su obezbeđena tri tobogana, dečji klub i restoran, bazen…Velika šljunkovita plaža sa nasutim peskom, kristalno čisto more uz podatak da je ceo kompleks izdvojen i okružen bujnim zelenilom daje svemu dodatnu notu iskazanu kroz savršenostvo odmora na kojem vam je svako zdovoljstvo i bukvalno na dohvat ruke.

Hotel je lociran u mestu Beldibi, samo 25 kilometra od centra Kemera i 41 kilometar od vazdušne luke u Antaliji. Sagrađen je još 1991. ali je kompletno renoviran 2013. Uz vrhunske smeštajne kapacitete (klimatizovane sobe sa svim pratećim saržajem i besplatnim mini-barom), tu su i sjajni restorani, barovi s besplatnim uvoznim i nacionalnim pićima, kao i brojni tereni za sportske aktivnosti…Suvišno je naglašavati da su na plaži ležaljke, madraci, suncobrani i peškiri besplatni, baš kao i pića u plažnom baru. Isto važi i za bar odnosno sve drugo što se nalazi pored dva velika bazena… I još nešto – ovaj hotel iz Amara lanca je među ljubiteljima dobrog odmora prepoznatljiv i kao hotel sa visokim nivoom usluge. Polazak je 3.septembra a cena aranžamana – 539 evra.

U istom terminu (3.septembar) predlog je da odmor provedete u hotelu Marti Myra koji je takođe deo panorame prelepog Kemera. Reč je o velikom hotelskom komplesu koji se nalazi u predivnom prirodnom okruženju a na plaži u Tekirovi, udaljenoj 20 kolometara od Kemera i 60 od arodroma u Antaliji.

Luksuzan smeštaj je samo deo zadovoljstva jer vas u restoranima ovog lanca hotela čekaju jela i specijaliteti iz celog sveta uz potpun gastronomski užitak, kao i mogućnost konzumiranja različitih pića koja će zadovoljiti svačiji ukus. Hotel je takođe i malo carstvo svestrane zabave ali i susret s energijom ritma sporta na brojnim terenima za rekreaciju. Istinska oaza za kraljevski užitak…U ovom slučaju i zaista za malo novca 549 evra.

Nećete pogrešiti ni ukoliko 3.septembra krenete s amerom da uživate u onom što nudi hotel CRYSTAL FLORA 5*. Za sedam noćenja u ovom zaista vrednom pažnje hotelu, s ponudom koja zadovoljava ukuse i najprobirljivijih putnika, dovoljno je da izdvojite - 529 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track