MARŠ NAPOLJE: Mile Dragić uz najgore uvrede izbacio Dinkića iz hotela Moskva!

Pobesneo

MARŠ NAPOLJE: Mile Dragić uz najgore uvrede izbacio Dinkića iz hotela Moskva!

Društvo -
Mile Dragić, vlasnik "Moskve", u restoranu hotela verbalno je napao Mlađana Dinkića, koga krivi da mu je namestio aferu "pancir". Dinkić je zamrznut u stolici pregrmeo uragan, pa izašao

BEOGRAD - Nakon što mu je neko dojavio da u restoranu hotela Moskva sedi Mlađan Dinkić njegov dugogodišnji neprijatelj, Mile Dragić je oko 18 časova prišao stolu za kojim je sedeo Dinkić sa svojim gostima iz inostranstva, i na bivšeg ministra finansija sasuo niz optužbi uvreda i pretnji.

Prvo ga je optužio da mu je uništio deset godina života, i da je unazadio narod Srbije svojim lažima, pozvavši ga da izađu napolje i reše to kao muškarci.

- Što lažeš debilu bre? Ne želim više da te vidim ovde! Nisi dobrodošao! Ajde ustani i kupi se odavde. Ajde dok nisam napravio neku p...riju. Dok ti nisam glavu otkinuo, jel ti jasno? Ajde pedala! Nemoj da te ja izbacujem sad! Izlazi odmah! Stvarno ne želim da te vidim - rekao je u dahu Dragić, dok je Dinkić tihim tonom ponavljao da on greši.

- Ja se izvinjavam. Žao mi je. On je napravio veliku grešku. Za moje ljude i moju zemlju. On je lagao on je uništio moju zemlju. Žao mi je Nije dobrodošao ovde. Molim vas- izvinjavao se na engleskom Dragić ljudima koji su sedeli s Dinkićem, koji su sve vreme nemo posmatrali incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track